+36 30 931 3727
Kívánság lista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hajóbérlés Spanyolország


Hajóbérlés Spanyolország

Hajóbérlés SpanyolországA Spanyolországban Európa két talán legnépszerűbb szigetcsoportja a Baleár szigetek és a Kanári szigetek. A Baleár szigetcsoport a földközi tengeri nyugati medencéjében található és négy fő szigetből áll: Mallorca, Ibiza, Menorca és Formentera.

Hajóbérlés Spanyolországi kikötőiből:
Kanári szigetek marokkó partjaitól kb 200km-re, Az Atlanti Óceánon található szigetcsoport, amely 7 részből áll. Tenerife, Gran Canaria, Lanzerotte, Fuerteventura, La Palma, La Gomera, El Hierro
Mind a Baleár szigetek mind pedig a Kanári Szigetek számtalan hajóbérlési lehetőséget kínálnak mindazoknak, akik pihenésüket egy hajó fedélzetén kívánják tölteni. A Baleár szigeteken a hajóbérlés Mallorca és Ibiza szigeteiről a leggyakoribbak, ennek egyik oka, hogy a legtöbb légitársaság főszezonban gyakorta indít járatokat Európa nagyvárosaiból.

Hajbérlés Mallorca, Ibiza kikötőiből:
Hajóbérlés Mallorca szigetén a Puerto de Palma kikötőjéből a legegyszerűbb, amely a Földközi Tenger egyik legnagyobb dokkja. 8 marinából áll, ahol több ezer hajó fordul meg hétről- hétre. A hajók nagyrésze privát yacht, de több, mint száz bérelhető Vitorlás, bérelhető Katamarán és bérelhető Motoros hajó várja a hajóbérlés iránt érdeklődőket.
Ibizai hajóbérlés a fiatalabb korosztály körében népszerű inkább. Ibizia a szórakozni vágyók szigete. A nyári időszakban a hét minden napjára tartogatnak a helyi szórakozóhelyek és bárok bulizási lehetőséget az ide látogatóknak. Az Ibizai katamarán bérlések iránt nagyon nagy az érdeklődés, hisz a hatalmas élettér nagyobb komfortot nyújt mindazoknak, akiket nem a vitorlázás sport értéke, hanem inkább a yachtok nyújtotta kényelmet részesítik előnyben.

Spanyolország Hajóbérlés Hajbérlés a Kanári szigetek kikötőiből:
A kanári szigetek azon kevés helyek közé tartozik a világon, ahol Januártól Decemberig lehetőségünk van vitorlást bérlésre és Katamarán Bérlésre. Hajóbérlés a Kanári szigeteken rengeteg olyan kalandvágyó hajóst vonz, akik szeretnék kipróbálni vitorlázó tudásukat óceáni körülmények között. A Gran Canaria szigetén található Las Palmas kikötője az egyik leghíresebb a térségben, minden év Novemberében innen indul az ARC Atlanti Óceánt átszelő vitorlás verseny, amelyek keretein belül több száz vitorlás hajózik el St Luciáig. A szigetre nem csak az ARC miatt látogatnak el a vitorlázók, Hajóbérlés Gran Canaria szigetről népszerű mindazon vitorlázók körében, akik az körbe szeretnék hajózni a Kanári szigeteket.

Mindazon hajósok, akik nem a Las Palmasi kikötőt részesítik előnyben, esetleg az aktuális repülőjegy árat túl magasnak tartják Gran Canariára, általában a közeli szigeteken próbálnak megfelelő hajót találni. Hajóbérlés Tenerife illetve Hajóbérlés Lazerotte szigetéről egyaránt kiváló bázis lehet mindazoknak, akik a Kanári szigeteket térségében szeretnének vitorlázni.

Kérjen kedvezményes ajánlatot!

Ajánlatkérés