+36 30 931 3727
Kívánság lista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hajóbérlés Törökország!


Hajóbérlés Törökország!

Törökország egy mágikus ország egyik lábával Európában másikkal Ázsiában. Kulturális hagyományai évezredekre nyúlik vissza, amelynek köszönhetően számos látnivalóval és építészeti csodával találkozhatnak, mindazok, akik Törökországi hajóbérlés mellett döntenek.

hajóbérlés törökország Hajóbérlések turnusváltása Törökországban:
Az elmúlt évek politikai és demográfiai változásai komoly károkat okoztak a térség turizmusának, így a Törökországi hajóbérlések száma is jelentősen visszaesett.
A Yacht Charterek váltása Európa többi országához hasonlóan Törökországban is elvileg szombatonként történik, azonban a visszaesett kereslet miatt a hajóbérlések könnyebben igazíthatóak az egyedi igényekhez, mint Európa más országaiban.

Bérelhető hajók Törökországban:
A turizmus visszaesésével a Törökországban bérelhető hajók száma is csökkent.
Számos charter cég inkább az adriai vizekre telepített át flottájának egy részét különösen a Törökországban bérelhető katamaránok száma csökkent drasztikusan. A kereslet csökkenésével egyenese arányosan csökkentek a hajóbérleti díjak is, Törökországban a vitorlás bérlések és katamarán bérlések árai jelenleg 20%- 30%-al a Horvátországi díjak alatt maradnak. Napjainkban a Törökországi hajóbérlések árai a legalacsonyabbak a világon, a kedvező árú repülőjegyeknek köszönhetően már főszezonban akár 400€/Fő költségből a legújabb hajókkal vitorlázhatjuk körbe a török partokat. A Luxus Yacht bérlés Törökországban nagyon népszerű, számtalan Gulet típusú hajó kínál all inclusve ellátást egyedi szolgáltatásokat a pihenni vágyóknak.

törökország hajóbérlés

A Gulet bérlések árai jóval magasabbak, mint a normál charter hajóké, de bizonyos hajótípusok akár 20- 30 vendég befogadására is alkalmasak.

Hajóbérlés Törökországi kikötőkből:
Marmaris, Fethiye, Göcek, Bodrum, Orhaniye, Izmir

Hajóbérlés Marmaris, Göcek és Bodrum kikötőiből a leggyakoribb, fejlett infrastruktúra, jól karbantartott hajók várják a vendégeket Márciustól Novemberig. A legnépszerűbb kikötők Marmarisban találhatók, a bérelhető hajók többsége 45láb körüli vitorlás, de a környéken a bérelhető Guletek is várják a hajózni vágyókat.

Kérjen kedvezményes ajánlatot!

Ajánlatkérés