Hajóbérlés Olaszország – Szicília, Szardínia hajóbérlés

156 találat

Szicília, Szardínia hajóbérlés

Hajóbérlés, katamarán bérlés Szicíliában általában az Olaszországba vitorlázni vágyok első választása. Mindazok, akik szeretik a nyüzsgő kis városokat, dél- olasz emelkedett hangulatot és a homokos tengerpartokat általában először a szicíliai vitorlázással kezdik a mesés Olasz tengerpart behajózását. A második legkedveltebb úti cél, Szardínia szigete. Hajóbérlés Katamarán bérlés Szardínia szigetén az északi kikötőkből a leggyakoribb, de a déli területeken Cagliari vagy Carloforte kikötőiben is találunk szép számmal bérelhető hajókat.

A hajóbérlés Olaszországban úgy néz ki, hogy még a Fix Yachting honlapján kezdetét veszi a megfelelő hajók keresése. A tengeri hajóbérlés vitorlásbérlés komoly preferenciák mentén történik meg; ha egy honlapon szereplő hajót bérelni szeretnénk, méghozzá akkorra, amikor arra szükségünk lenne rá, azt csakis szabad jármű esetén tudjuk megtenni. Amennyiben az olaszországi hajóbérlés a részletes keresés és a kiválasztás terén már megtörtént, az oldal felkéri a böngészgetőt, hogy adjon meg egy valós email címet, amely működik is, ahová a megerősítő mailt ki lehet küldeni - s ahová az esetleges hírlevél feliratkozás után ki tud menni.

(Az e-mail info miatt lesz szükséges ekkor.) Megadott telefonszám mobilszám szintén segít abban, hogy az ügyfelet el lehessen érni. Az indulás dátuma és a leadás időpontja határolja be azt, hogy a hajózás meddig fog kellemes időtöltést biztosítani – ez lehet egy vagy akár több hét is! Mindenképpen érdemes ellátogatni a Fix Yachting oldalára, ahol chatben lehet érdeklődni arról, mi áll az adatvédelmi nyilatkozat, az általános szerződési feltételek dokumentumaiban, sőt, ha Önt inkább általános információk vagy charter információk érdeklik, vagy az, hogy akad-e a tört hetes hajókereső, illetve hogy a csatornahajó bérlés megoldható-e, úgy azokról is felvilágosítást kaphat.

Küldjön nekünk üzenetet most, mesélje el nekünk, mire vágyik! Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy az Ön kedvére tegyünk, hogy az álma valóra váljon! Nem kell az Azure Yacht, nem kell a Mérföld Yachting Kft azért, hogy jó kezekben legyen az ügyfél! Várja Önt az olasz Adria, a Földközi tenger valamint a Tirrén-tenger! Mindegy a hajó típusa, az utasok száma, ha most a nemzetközi tapasztalattal rendelkező Fix Yachtingot választja!

Milyen árakon lehet Olaszországban hajót bérelni?

Olaszországban a bérleti díjak 15- 20% -al magasabbak, mint Horvátországban.

Milyen jogosítványokat fogadnak el Olaszországban?

Vannak olyan hajótulajdonosok, akik nem fogadják el a Horvát jogosítványt a magyar bérlőktől, ezért mindenképp érdemes tájékozódni a foglalás előtt.

Melyek a bérlők kedvenc kikötői Olaszországban?

Szicília a legnépszerűbb a hajósok körében, de Szardínia és Nápoly környéke is kedvelt úticél.

Olaszországban is bérelhetünk hajót magyar kapitánnyal?

Igen, az Olasz vizeken is dolgoznak Magyar skipperek, de sok pozitív visszajelzést kaptunk a helyi a kapitányokról is.