+36 30 931 3727
Kívánság lista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hajóbérlés Olaszország – Szicília, Szardínia


Hajóbérlés Olaszország – Szicília, Szardínia

hajóbérlés olaszországSokaknak legelőször a pizza és a spagetti és jut eszébe, amikor megpillantja az olasz zászlót, azonban a hajózni vágyók körében a hajóbérlés, katamarán bérlés Olaszországban ugyanolyan közkedvelt kikapcsolódás, mint másnak a Trevi Kút csobogása Róma szívében. A hajóbérlési szezon már Március elején elkezdődik és a délebbi területeken Nápoly, Szardínia vagy Szicília kikötőiből akár még Decemberben is találni bérelhető vitorlást vagy motoros yachtot. Az olaszok nem csak az autógyáraikról, hanem a hajógyárakról is messze földön híresek, prémium minőségű exkluzív yachtokat gyártanak többek között az Azimut és Feretti üzemeiben.

Hajóbérlések turnusváltása Olaszországban:
A Yacht Charter turnusváltások Európa többi hajósparadicsomához hasonlóan Olaszországban is a szombati napra vannak ütemezve. Előszezonban Május végéig, utószezonban pedig Október elejétől van lehetőség szombattól eltérő időpontban átvenni illetve leadni a bérelt hajót, de 10napos hajóbérlés Olaszország esetén akár a nyári időszakban is találni bérelhető hajót, katamaránt akár Szicíliából vagy Szardínia szigetéről is.

Bérelhető Hajók Olaszországban
Olaszországból ajánlják a legtöbb bérlehető hajót Európában, Horvátország és Görögország után. A legtöbb bérlehető katamarán, főként Lagoon és Fountai Pajot Szicíliában találjuk, de szép számmal találunk hajókat Toscana és Nápoly környékén is. Az olaszok a hajóvezetői engedélyek elfogadása tekintetében elég szigorúak, érdemes minden hajóbérlés előtt leellenőriztetni, hogy az adott hajós jogosítvány érvényes-e a bérelni kívánt hajóra.

olaszország hajóbérlés Lehetséges indulási kikötők Olaszországban:
• Trieszt, Trapani , Toscana, Róma, Nápoly, Campania, Szicília, Szadínia

Hajóbérlés, katamarán bérlés Szicíliában általában az Olaszországba vitorlázni vágyok első választása. Mindazok, akik szeretik a nyüzsgő kis városokat, dél- olasz emelkedett hangulatot és a homokos tengerpartokat általában először a szicíliai vitorlázással kezdik a mesés Olasz tengerpart behajózását. A második legkedveltebb úti cél, Szardínia szigete. Hajóbérlés Katamarán bérlés Szardínia szigetén az északi kikötőkből a leggyakoribb, de a déli területeken Cagliari vagy Carloforte kikötőiben is találunk szép számmal bérelhető hajókat.

Kérjen kedvezményes ajánlatot!

Ajánlatkérés