+36 30 931 3727
Kívánságlista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hajóbérlés Görögország


Hajóbérlés Görögország

hajóbérlés görögországGörögország területének mintegy 20%-át gyönyörű szigetvilág alkotja, amely változatos kirándulási lehetőséget biztosít az arra hajózóknak. Hajóbérlés Görögország Márciustól November lehetséges, több mint 60 üzemeltető cég flottájából válogathatnak az érdeklődők a bérelhető vitorlások és motoros yachtok között.

Természetesen a Katamarán bérlésre van a legnagyobb érdeklődés Görögországban is a vitorlázók körében, szinte minden kikötőben találni bérelhető katamaránt 38lábtól egészen 50lábig

Hajóbérlések turnusváltása Görögországban:
Horvátországhoz hasonlóan Görögországban is a Yacht Charter periódusok szombattól szombatig tartanak. Elő és utószezonban van lehetőség 3-4 napos hajbérlésre is, de a szigetek közötti nagyobb távolságok miatt Görögországban inkább a 10napos hajóbérlésre van nagyobb igény.

 

Bérelhető hajók Görögországban:
A Görögországban bérelhető vitorlások, motoros hajók és katamaránok egyaránt bérelhetően mind az Európában is elfogadott hajóvezetői engedélyekkel, de a Görögországi hajóbérlések esetén a kaucióbiztosításokon felül néhány száz eurós depositot szinte mindenhol kérnek.

görögország hajóbérlésLehetséges Indulási kikötők Görögország:
Athén, Kos, Korfu Lefkas, Skiatos Kefalonia, Lavrion, Mykonos, Preveza, Paros, Rhodos, Nikiti, Halkidiki, Kavala, Santorini, Volos, Kylliny, Skpelos, Zakyntos

A Hajóbérlés Görögország legegyszerűbb módja, ha Athénból választjuk ki a megfelelő vitorlást, katamaránt netán motoros yachtot, amivel Égei-tenger bejárható. A teljes Görögországi yacht charter flotta kb fele az Athéni Alimos Marina -ból bérelhető hajó. Ez Európa egyik legnagyobb kikötője ahol a bérelhető vitorlások, katamaránok és motoros hajók száma meghaladja az 1000-et.

Amennyiben a görög szigeteket valamelyikéről /Kréta sziget Rodosz sziget/ szeretnénk hajót bérelni, érdemes a tervezett indulási időpont előtt legalább fél évvel lefoglalni a mind a hajót, mind pedig a megfelelő repülőjáratot, ugyanis a szigetekre szombatonként csak jóval kevesebb járat érkezik, mint a nagyvárosokba, ez pedig jelentősen megnövelheti egy vitorlás bérlés, tenger túra költségeit.

 

Online tengeri hajókereső áll rendelkezésükre, esetenként last minute ajánlatokkal, így világszerte még a karib térség -be is tudunk hajózás, vitorlázás, motorcsónak bérlés, motoros yacht tekintetében keresni az oldalunkon. Tengeri hajóvezetői tanfolyam, hajó jogosítvány, kishajó érdekli bővebben itt olvashat. Hajózási Engedély.

Kérjen kedvezményes ajánlatot!