Hajóbérlés Görögország

711 találat

A tengeri hajóbérlés könnyedén kivitelezhető!

A hajóbérlés Görögországban a legegyszerűbb módja, ha Athénból választjuk ki a megfelelő vitorlást, katamaránt netán motoros yachtot, amivel az Égei-tenger bejárható. A teljes Görögországi yacht charter flotta kb. fele az Athéni Alimos Marina -ból bérelhető hajó. Ez Európa egyik legnagyobb kikötője, ahol a bérelhető vitorlások, katamaránok és motoros hajók száma meghaladja az 1000-et.

Amennyiben a görög szigeteket valamelyikéről /Kréta sziget Rodosz sziget/ szeretnénk hajót bérelni, érdemes a tervezett indulási időpont előtt legalább fél évvel lefoglalni mind a hajót, mind pedig a megfelelő repülőjáratot, ugyanis a szigetekre szombatonként csak jóval kevesebb járat érkezik, mint a nagyvárosokba, ez pedig jelentősen megnövelheti egy vitorlás bérlés, hajózás görögországban vagy akár egy tengeri túra költségeit.

Online tengeri hajókereső áll rendelkezésükre, esetenként last minute ajánlatokkal, így világszerte még a karib térség -be is tudunk hajózás, vitorlázás Görögországban, motorcsónak bérlés Görögországban, motoros yacht tekintetében keresni az oldalunkon. Tengeri hajóvezetői tanfolyam, hajó jogosítvány, kishajó érdekli bővebben itt olvashat. Hajózási Engedély. Ha az érdekli, hogy tört hetes ajánlat rendelkezésre áll-e, ha a görögországi hajóbérlés szóba kerül, akkor ahhoz nem hírlevél feliratkozás fog kelleni, hanem az, hogy az érdeklődő hajóbérlés vitorlásbérlés ügyében a Fix Yachting weboldalán található chatablakban feltegye erre vonatkozó kérdését. (Ha Önt az adatvédelmi tájékoztató, az általános információk, az általános szerződési feltételek foglalkoztatják, ha hasznos tanácsok érdeklik, az, hogy a bérlés vitorlás esetében lehet-e tört hetes, akkor azzal kapcsolatosan is felvilágosítást kaphat. A honlapon szereplő, az oldal alján található e-mail cím is használható erre a célra.)

A legnépszerűbb hajók között megtalálható a Sun Odyssey, a Dufour 460, a Lagoon 400, valamint a Bavaria Cruiser jachtjai. A Fix Yachting esetében a hajóbérlés Görögországban yacht katalógus révén már a nyaralás megkezdése előtt elérhető! Görögország Olaszország Spanyolország Franciaország Törökország és Horvátország mellett szintén népszerű hely arra hogy ott egy (ha máskor nem, hát júliusban és augusztusban lebonyolítandó) rövid foglalási folyamat után idővel kihajózzon az ember. A vitorlás hajóbérlés is gyorsan megoldható a honlapon keresztül!

Nézze meg a Fix Yachting oldalát, ha motoros hajó, motoros jacht, ha vitorlás hajó kellene Önnek, ha Korfu motorcsónak bérlés miatt érdekli – természetesen nem csak az Égei-tenger északi felén! A szóba jöhető hajózási térség ugyanis jóval nagyobb területet ölel fel ennél.

Milyen áron lehet Görögországban hajót bérelni?

A Görögországban kevesebb bérelhető hajó van, mint a Horvát vizeken. A hajóbérleti díjak 10%- 15%-al magasabbak, de kikötői árak alacsonyabbak.

Melyek kikötők érhetőek el a legkönnyebben Magyarországról autóval?

Gépkocsival Lefkada és Preveza charter kikötői vannak a legközelebb Magyarországhoz, de Corfu szigete komppal is könnyedén megközelíthető.

Milyen hajóvezetői engedélyt fogadnak a Görög vizeken?

A Magyar és Horvát engedélyeket is elfogadják, de az egyéb jogosítványokkal kapcsolatban érdemes foglalás előtt érdeklődni.

Lehetséges Görögországban is a hajóbérlés Magyar Kapitánnyal együtt?

Természetesen igen, sok Magyar kapitányok dolgozik a Görög vizeken, de helyi skippert még Last Minutban is találni.