Katamarán Tréning

Tanulj meg Te is többtestű hajóval manőverezni
Katamarán Tréning

A katamaránok komfortjuknak és hatalmas életterüknek köszönhetően méltó versenytársai a luxus szállodáknak. Ebből kifolyólag nem csak az egytestű hajó bérlői próbálják ki a katamaránok nyújtotta kényelmet, hanem a hotelek és szállodák vendégei is, akik korábban el sem játszottak egy hajózással egybekötött nyaralás gondolatával.

A hajóvezetői vizsga Horvátországban könnyedén megszerezhető, amelynek köszönhetően bárki akár azonnal egy katamarán tréning keretein belül sajátíthatja el a szükséges hajózási tapasztalatot.

A Katamarán tréningen való részvétel mindenképpen hasznos lehet mindazon hajósok számára is, akik korábban, csak az egytestű hajókon szereztek tapasztalatot. A két külön hajótest, a dupla szélesség és a 2db motor miatt számos helyzetben a katamaránok más manőverezést igényelnek, mint a hagyományos vitorlások.

A katamarán tréningen történő részvételnek nem előkövetelménye a jogosítvány megléte, de a hajózási alapszabályok ismerete, nem árt, hisz a tanfolyam struktúrája, már az alapismeretekre épül.

  • Időtartam: 4 nap 3 éjszaka
  • Maximális létszám: 6 Fő
  • Hajó típusa: Újszerű, 42- 46 lábas katamarán
  • Katamarán tréning díja: 550€

2024. április - május

Kérlek jelezd érdeklődésedet!