+36 30 931 3727
Kívánság lista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

HAJÓBÉRLÉS HORVÁTORSZÁG


HAJÓBÉRLÉS HORVÁTORSZÁG – VITORLÁS BÉRLÉS HORVÁTORSZÁG

hajóbérlés HorvátországHorvátország közelsége és változatos tengerpartjai miatt vonzó úti cél a pihenni vágyók számára. Az ország természeti kincseken kívül kulturális látnivalókkal is büszkélkedhet, bármely vidékre is utazunk. Magyarországról csupán 5-6 órás autókázást követően elérhetjük Horvátország tengerpartját ahol több mint 3000 bérelhető hajó közül válogathatunk Észak Isztriától egészen Dubrovnikig.

Hajóbérlések turnusváltása Horvátországban:

Horvátországban is, csak úgy, mint Európa többi régiójában, a hajóbérlések „Yacht Charterek” váltása főszezonban szinte mindig Szombatonként történik. Ez a metódus gyakorlatilag az iparág elterjedésének kezdetétől, a 90-es évek közepétől változatlan. Természetesen kivételek mindig vannak, ezért amennyiben valakinek nincs ideje egy teljes hétre hajót bérelni, érdemes ajánlatot kérni 3-4 napos horvátországi hajóbérlésre is. Az ilyen jellegű úgynevezett „törthetes” hajóbérlési lehetőségeket előszezonban Áprilistól Június elejéig, utószezonban pedig Szeptember közepétől November elejéig, legtöbbször Szombat délutántól kedd délutánig esetleg Kedd délutántól szombat reggelig tartó periódusokban van lehetőség. Mint minden turisztikai iparágban a hajózásban is élhetünk a last minute hajófoglalás lehetőségével, de erre a kitűzött indulási időpontot megelőzően legkorábban 10nappal érdemes ajánlatot kérni.

Hajózási szokások Horvátországban

Horvátország büszkélkedhet a világ egyik legfejlettebb Charter infrastruktúrájával és legtöbb bérlehető yachtjával világszerte. Pulától egészen Dubrovnikig összesen több, mint 3000 bérelhető vitorlás hajó, katamarán, motoros yacht és Luxus yacht áll a hajóbérlők rendelkezésére.

vitorlás bérlés Horvátország A Horvát Charter Yacht kínálatnak mintegy 60%-át teszik ki a bérelhető vitorlások és 2017-re 20%-ra emelkedett a bérelhető Katamaránok száma. A Bérlehető motoros hajók és yachtok, a magas üzemanyag fogyasztás és a kisebb befogadóképesség miatt kevésbé népszerűbbek a hajóbérlők körében, de számuk így is eléri a teljes adriai yacht charter flotta mintegy 15%-át. A maradék 5%-ba a bérelhető Luxus Yachtok és Guletek tartják, amelyek exkluzivitásukkal egyedi szolgáltatásaikkal próbálják elnyerni a hajóbérlés iránt érdeklődők figyelmét.

Indulási kikötők:

Hajóbérlés Horvátország Északi kikötőkből:

Rovinj, Vrsar, Opatija, Pula, Krk- Punat, Mali Losinj

Észak – Horvátországban található a legkevesebb bérlehető hajó az Adrián. Nagyrészük egytestű vitorlás, de Katamarán bérlésre például csak Pula és KRK – Punat részről van lehetősége.

Hajóbérlés Horvátország „Közép” kikötőkből

Vir, Zadar, Sukosan,Biograd, Murter, Tisno, Pirovac,Tribunj, Vodice, Skradin, Sibenik, Primosten, Rogoznica, Trogir, Seget donji, Kastela, Split, Solta-Rogac,

Közép Dalmáciában a Kornátok régiójában Zadar, Sukosan és Biograd kikötőjéből a leggyakoribb a hajóbérlés. A legújabb vitorlások mellett számos bérelhető motoros hajó és katamarán is áll a vendégek szolgálatára.

Murter, Primosten, Sibenik és Rogoznica kikötői a legnépszerűbb mindazon nyaralni vágyók körében akik a hajóbérlést választják kikapcsolódásul Sibenik térségéből.

Hajóbérlés Horvátország Déli kikötőkből
Baska Voda, Makarska, Dubrovnik

A Délebbi régióból legszebb és legjobb infrastruktúrával rendelkező város egyértelműen Dubrovnik.
A Hajóbérlés és Katamarán bérlés és Motoros hajóbérlés Dubrovnikból picit nehézkesebb ugyanis, a bérelhető yachtok száma lényegesen kevesebb, mint az északabbi kikötőkben.

Bérelhető hajók Horvátországban

vitorlásbérlésHorvátország büszkélkedhet a világ egyik legfejlettebb Charter infrastruktúrájával és legtöbb bérlehető yachtjával világszerte. Pulától egészen Dubrovnikig összesen több, mint 3000 bérelhető vitorlás hajó, katamarán, motoros yacht és Luxus yacht áll a hajóbérlők rendelkezésére A Horvát Charter Yacht kínálatnak mintegy 60%-át teszik ki a bérelhető vitorlások és 2017-re 20%-ra emelkedett a bérelhető Katamaránok száma. A Bérlehető motoros hajók és yachtok, a magas üzemanyag fogyasztás és a kisebb befogadóképesség miatt kevésbé népszerűbbek a hajóbérlők körében, de számuk így is eléri a teljes adriai yacht charter flotta mintegy 15%-át. A maradék 5%-ba a bérelhető Luxus Yachtok és Guletek tartják, amelyek exkluzivitásukkal egyedi szolgáltatásaikkal próbálják elnyerni a hajóbérlés iránt érdeklődők figyelmét.


Hajóbérlés Horvátország Északi kikötőkből: Rovinj, Vrsar, Opatija, Pula, Krk- Punat, Mali Losinj Észak – Horvátországban található a legkevesebb bérlehető hajó az Adrián. Nagyrészük egytestű vitorlás, katamarán bérlésre például csak Pula és KRK – Punat részről van lehetőség. Hajóbérlés „Közép” Horvátországi kikötőkből Vir, Zadar, Sukosan,Biograd, Murter, Tisno, Pirovac,Tribunj, Vodice, Skradin, Sibenik, Primosten, Rogoznica, Trogir, Seget donji, Kastela, Split, Solta-Rogac, Hvar Közép Dalmáciában a Kornátok régiójában Zadar, Sukosan és Biograd kikötőjéből a leggyakoribb a hajóbérlés. Fejlett infrastruktúra a kikötőkben, a városkák falai között pedig kiváló éttermek és hangulatos bárok várják a vendégeket áprilistól egészen Október végéig. A legújabb vitorlások mellett számos bérelhető motoros hajók illetve 38 – 60 láb közötti katamaránok is áll a vendégek rendelkezésére igény esetén képzett személyzettel. A Zadari régiót elhagyva Murter, Primosten, Sibenik és Rogoznica kikötőinek hajóbérlési kínálataiból érdemes választani, ha az útvonal a hajófoglalás pillanatában még nem eldöntött, hisz ezen térségből mind a Zadari régió, mind pedig Trogir – Split – Hvar városai elérhetőek. Hajóbérlés Horvátország Déli kikötőkből Baska Voda, Makarska, Slano, Dubrovnik A Délebbi régió legszebb és legjobb infrastruktúrával rendelkező városa egyértelműen Dubrovnik. Az éttermek, boltok és különböző szolgáltatások tarifái 10%- 20% -al magasabbak, mint a közép Dalmáciai területeken, de ennek ellenére tavasztól őszig az ország talán leglátogatottabb városa. Hajóbérlés, Katamarán, Vitorlás bérlés Horvátország szezonja Dubrovnikban már Április elején elkezdődik és nem ritka, hogy még Novemberben is szelik a habokat a hajózás szerelmesei. A Dubrovniki marina lehetőségei korlátozottak, így főszezonban sosincs elegendő bérelhető hajó, annak ellenére, hogy a hajóbérleti vitorlás bérlés Horvátország díjak, jóval magasabbak, mint Sukosan, vagy Biograd kikötőiben. Annak sem kell csüggednie, aki az általa preferált időpontban itt nem talál számára megfelelő hajót, ugyanis a 30km-re található Slano kikötője is évről évre bővülő hajóbérlési kínálattal büszkélkedhet.

Kérjen kedvezményes ajánlatot!

Ajánlatkérés