+36 30 931 3727
Kívánság lista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

HAJÓBÉRLÉS ADRIA


HAJÓBÉRLÉS ADRIA – VITORLÁS BÉRLÉS ADRIA

hajóbérlés adria, vitorlásbérlés adriaAmikor valaki már megunja a zsúfolt szállodákat és az egyhangú tengerpartokat akkor általában elkezd kutatni a világhálón új nyaralási és kikapcsolódási lehetőségeket keresve.

A lassan irreálisan drága autópálya díjak ellenére az Adria a nyaralni vágyó magyar vendégek számára az egyik legelérhetőbb úti cél. Mindössze 5-6 óra autózást követően a horvát tengerparton találjuk magunkat ahol a fejlett infrastruktúrának köszönhetően minden adott egy tökéletes nyaraláshoz.

A Horvátok a tengerparti városok infrastruktúráját a turisták kiszolgálásához alakították, így a nyári hónapokban teljesen megtelnek az apartmanok és szállodák, a strandokon pedig szinte lehetetlen naptól védett vagy védhető helyen tábort verni.

Az Adriai hajóbérlés szezonja Áprilistól Októberig tart, Pulától Egészen Dubrovnikig több, mint 4000 bérelhető vitorlás , katamarán és motoros hajó áll a vitorlás bérlés adria iránt érdeklődők rendelkezésére. Pula Zadar Biograd Pirovac Murter Sibenik Primosten Rogoznica Trogir Split Kastela Slano és Dubrovnik városaiban találhatóak a legnépszerűbb indulási kikötők ahonnan nekivághatunk a meseszép adriai tenger felfedezésének.

Az Adrián bérelhető hajók gyakorlatilag vízen úszó luxus apartmanok, amelyek között bárki megtalálhatja az igényeinek megfelelő hajótípust. Főszezonban, azaz a Július- Augusztusi időszakban egy régebbi ámde jól karbantartott 8-10 fős hajót 1800€- 2000€ körüli áron is bérelhetünk, amelynek köszönhetően a teljes nyaralás akár 300€ – 350/Fő összköltségből kigazdálkodható.

Természetesen a vitorlás bérlés adria kínálatából az exkluzív vitorlások katamaránok, valamint a személyzettel rendelkező luxus yachtok sem hiányozhatnak. Egy ötcsillagos szálloda komfortját is felül tudja múlni egy 42 – 45 lábas 8 -12 fős katamarán, amely az Adrián 4000€- 7000€ közötti áron is bérelhető egy hétre a Júliusi- Augusztusi csúcsszezonban. Az előszezoni időszakban ugyanez akár heti 1500€- 2000€ áron elérhető.

Hotel és apartman helyett hajóbérlés Adria ? vitorlás bérlés Adria ? Mindezt akár hajózási tapasztalat és hajós jogosítvány nélkül ?

Talán sokakban ez a két kérdés merül fel elsőként kérdés, amely azonnal felmerül, amikor egy adriai hajózással kapcsolatos cikket olvas. Szerencsére ez már évek óta nem akadálya a hajós nyaralásoknak, hisz rengeteg, magyar illetve horvát ajkú kapitány „ Skipper ” áll a vendégek rendelkezésére, akik jól ismerik kikötőket, horgonyzóhelyeket, így az útvonalat teljes egészében a vendégek igényeihez tudják alakítani.

Mindazok számára, akik már kipróbálták a hajós nyaralás valamely formáját, nem lehet ismeretlen a hajóbérlés Adria vagy a szintén könnyedén elérhető Görögországi kikötőiből. Ezen térségek behajózásakor hamar megfertőződik az ember a hajó nyújtotta szabadság és nyugalom érzésével, amelynek köszönhetően évről évre nő a hajós jogosítvánnyal rendelkezők száma is.

Kérjen kedvezményes ajánlatot!

Ajánlatkérés