+36 30 931 3727
Kívánságlista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Luxus Yacht bérlés


Luxus Yacht bérlés

A Luxus Yachtok bérlését azon kedves ügyfeleinknek ajánljuk, akik nyaralásukat, vagy épp üzleti túrájukat exkluzív körülmények között, a lehető legmagasabb szintű kiszolgálás mellett szeretnék eltölteni. A Bérelhető luxus Yachtok mérete 50 lábtól egészen 300lábig terjed. A személyzet létszáma mindig a hajó méretétől és a vendégek egyedi igényeitől függ. Bérelhető luxus Yachtok szintén rendelkezésre állnak a világ bármely tengerén, Adriától egészen a Karib térségig, vagy akár a Seychell szigetekig. Árfekvésük természetesen függ a Charter időpontjától, hajó típusától, méretétől és az igényelt szolgáltatástól. Excluzív Luxus Yachtokmár 10.000€/hét/hajó induló ártól bérelhetőek személyzettel.

A Luxus Yachtok legfőbb tulajdonsága a kompromisszum mentesség. Világszerte bérelhetőek a Luxus vitorlás Yachtok, luxus motoros yachtok és luxus katamaránok az ügyfelek egyedi igényeinek kielégítésére lettek építve. Személyzetük minden egyes tagja speciális képzésen esik át mielőtt tagja lenne egy ilyen hajó Crew-jának, annak érdekében, hogy a vendégek a lehető legmagasabb szintű szoláltatásban részesülhessenek.

Ezen hajók mérete, felszereltsége és szolgáltatásuk színvonala egyértelműen megmagyarázza az árkülönbséget a hagyományos charter hajókhoz képest.

Amennyiben kérdésed lenne a Luxus Yachtok bérlésével kapcsolatban, vagy esetleg speciális szolgáltatásra lenne szükséged, vedd fel Velünk a kapcsolatot annak érdekében, hogy a legapróbb részleteket is Te igényeihez tudjuk igazítani.

LUXUS YACHT AJÁNLATKÉRÉS