Vitorlás bérlés


Kínálatunkban több, mint száz bérelhető hajótípusból választhatod ki világszerte az igényeidnek legmegfelelőbb vitorlás hajót, yachtot.

A foglalás előtt azonban érdemes átgondolnod, hogy mi a vitorlásbérlés célja, győződj meg róla, hogy az Általad választott hajó valóban megfelel-e a Te, barátaid, családod, vagy kollégáid igényeinek.

Ahogyan azt a szaknyelv is nevezi „ charter” hajók gyakorlatilag vízen úszóluxus apartmanként szolgálják a vendégek kényelmét, befogadóképességük 4-12 fő között mozog hajómérettől függően. A konyhák, fürdőszobák felszereltsége és víztartályok mérete lehetővé teszi, hogy a vendégek akár napokon át, kikötés nélkül élvezzék a tengerek nyújtotta szabadságot anélkül, hogy bármit is nélkülözniük kelljen.

A hajók kiválasztásánál a komfortot tekintve mindenképpen érdemes figyelembe venni a franciaágyas és emeletes ágyas kabinok számát, a nappali (szalon) fekvőhely befogadó képességét valamint a fedélzet árnyékolásának lehetőségeit a napfényre érzékenyebb vendégek védelmének érdekében.
Amennyiben bővebb információra lenne szükséged a hajóbérléssel, indulási kikötővel-térséggel, útvonaltervekkel kapcsolatban, vagy esetleg kérdésed lenne valamelyik konkrét hajótípust illetően, vedd fel Velünk a kapcsolatot, kérd ki tanácsadóink véleményét annak érdekében, hogy az igényeidhez ár – érték arányban a legmegfelelőbb hajót tudjuk Neked ajánlani.

Személyre szabott árajánlat 24 órán belül!
Az oldal használatával elfogadom az adatvételmi irányelveket!
Rendben