Luxus Yacht Bérlés

Luxus Yacht bérlése Horvátországban

A luxus yachtok bérlését azon kedves ügyfeleinknek ajánljuk, akik nyaralásukat, vagy épp üzleti túrájukat exkluzív körülmények között, a lehető legmagasabb szintű kiszolgálás mellett szeretnék eltölteni. A bérelhető luxus yachtok mérete 50 lábtól egészen 300 lábig terjed. A személyzet létszáma mindig a hajó méretétől és a vendégek egyedi igényeitől függ. Bérelhető luxus yachtok szintén rendelkezésre állnak a világ bármely tengerén, Adriától egészen a Karib térségig, vagy akár a Seychell szigetekig. Árfekvésük természetesen függ a charter időpontjától, hajó típusától, méretétől és az igényelt szolgáltatástól. Exkluzív luxus yachtok már 10.000€/hét/hajó induló ártól bérelhetőek, személyzettel.

Fedezze fel Horvátországot hajóval!

Amennyiben ezt az oldalt böngészi, akkor több mint valószínű, hogy Önt a hajóbérlés az Adrián érdekli. A legkeresettebb motoros yacht darabok között ott találhatja a Bavaria 33 C, a Bavaria 40C, a Dufour 460, az Elan 40, az Elan 45, az Elan 444, a Lagoon 39, a Lagoon 400, az Oceanis 40, az Oceanis 43, az Oceanis 55 modelleket, valamint a Sea Ray és a Sun Odyssey különféle modelljeit, ha a hajóbérlés Horvátország vizein lenne kivitelezendő. A legnépszerűbb kikötők között pedig ott van hajóbérlés Split, Biograd, Kastela, Makarska, Murter, Pirovac, Primosten, Rogoznica, Sibenik, Split, Sukosan, Tribunj és Trogir estében is. (Monte Carlo, ahol a kényelem és luxus szintén adott, nem az Adria mellett található meg.)

A luxus yachtok legfőbb tulajdonsága a kompromisszum mentesség. Világszerte bérelhetőek a luxus vitorlás yachtok, luxus motoros yachtok és luxus katamaránok az ügyfelek egyedi igényeinek kielégítésére lettek építve. Személyzetük minden egyes tagja speciális képzésen esik át mielőtt tagja lenne egy ilyen hajó crew-jának, annak érdekében, hogy a vendégek a lehető legmagasabb szintű szoláltatásban részesülhessenek.

Ezen hajók mérete, felszereltsége és szolgáltatásuk színvonala egyértelműen megmagyarázza az árkülönbséget a hagyományos charter hajókhoz képest. A Balaton vagy épp a Duna vizén ilyen járművekkel nem sűrűn fogunk találkozni.

Hogyan béreljünk?

Amennyiben kérdésed lenne a luxus yachtok bérlésével kapcsolatban, vagy esetleg speciális szolgáltatásra lenne szükséged, vedd fel Velünk a kapcsolatot annak érdekében, hogy a legapróbb részleteket is Te igényeihez tudjuk igazítani. A Fix Yachting akár hétvégén is hívható, legyen szó akár horvátországi vitorlás kölcsönvételéről, vagy akár katamarán bérlés kivitelezéséről, egy kellemes tengeri kiruccanás érdekében. A vitorlás bérlés ugyanis ugyanolyan könnyen lefixálható a Fix Yachtinggal, mint amilyen könnyű lesz itthonról vitorlás hajó mellett luxus körülményeket biztosító motoros hajót találni. (Az egész tengeri hajóvezetői képzettséget feltételez, enélkül vagy kapitány nélkül ugyanis bajosan fog menni a dolog.) A vitorlás és motoros vízi jármű kibérlése tehát gyakorlati szempontjából egyformán egyszerűen tud megoldódni, ha valaki az online hajókereső rendszerünkön választ hajót magának! Amennyiben érdekli az adatvédelmi tájékoztató, netán az általános szerződési feltételek a bérelhető motoros és bérelhető vitorlás esetében, akkor azokat is át tudja nézni.

Amennyiben szeretné megtudni, hogy lehetőség nyílik-e tört hetes bérlésre, hogy a bérelhető hajó esetében akad-e orrsugár kormány felszerelve, akad-e elektromos csörlő, van-e chart plotter a fedélzeten (vitorlás hajók kapcsán is, mint mondjuk az Elan 40, Elan 45 vagy az Elan 444), ne habozzon azt megkérdezni a Verxweb által készített weboldal alján lévő chatablakban! Természetesen az ott megadott e-mail cím is él, így levélben is kérdezhet (mondjuk a tengeri árak felől), ha inkább úgy szeretne.

A dolce vita a Fix Yachtingnál kezdődik, ha Önt a bérelhető jachtok érdeklik! (A bérleti díj több változó együttes függvényeként kerül megállapításra!) Aki egy felejthetetlen élményt szeretne magának, akárcsak luxuskörülmények között, az csakis nálunk nézzen magának vízi járművet, legyen szó tengeri yacht, hajó, vitorlás vagy motorcsónak bérléséről. Ne feledje, csak pár kattintás kell a sikerhez, és a megfelelő yacht vagy motorcsónak Horvátország esetében időben rendelkezésre tud állni! Zadar hajóbérlés? No problem!