Tanfolyamok

Jelentkezz tanfolyamainkra!
1 hetes Horvát "B" Kategóriás tanfolyam
Időpontok: 2024 április – május
Horvát Tengeri „C” tanfolyam
Időpontok: 2024-ben minden hónapban
Katamarán Tréning
Időpontok: 2024 április – május
Yacht Master "A" tanfolyam
Időpontok: 2024-ben minden hónapban

Luxus Yacht bérlés

luxus yachtok bérlését azon kedves ügyfeleinknek ajánljuk, akik nyaralásukat, vagy épp üzleti túrájukat exkluzív körülmények között, a lehető legmagasabb szintű kiszolgálás mellett szeretnék eltölteni.

Megnézem

Gulet bérlés

A Guletek tradicionális török bárkák mintájára épült nagy méretű charter hajók, amelyek arra lettek kialakítva, hogy 10- 50 ember számára biztosítsák a tökéletes nyaraláshoz szükséges életteret.

Megnézem

Motoros hajó bérlés

A legnagyobb különbség a Motoroshajó bérlés és Vitrolás Yacht bérlése között az áruk. Ugyanazon kategóriájú hajók esetében, hajóbérleti díjat tekintve a különbség 20% – 30% között van a motoros hajók javára. Üzemanyag fogyasztásuk 40l és 300l között mozog óránként hajótípustól, mérettől, de leginkább teljesítményüktől függően.

Megnézem

Katamarán bérlés

Katamaránok bérlését azon kedves ügyfeleinknek ajánljuk, akik inkább a kényelemet és szórakozást részesítik előnybe, mintsem a vitorlázás nyújtotta élményeket. A katamaránok dupla olyan szélesek, mint az egytestű hajók, fedélzetük és „cockpit” részük kialakítása elsősorban a kényelmet és a tökéletes pihenés lehetőségét szolgálja a normál vitorlás hajóknál megszokott praktikum helyett..

Megnézem

Vitorlás bérlés

Kínálatunkban több, mint száz bérelhető hajótípusból választhatod ki világszerte az igényeidnek legmegfelelőbb vitorlás hajót, yachtot. A foglalás előtt azonban érdemes átgondolnod, hogy mi a vitorlásbérlés célja, győződj meg róla, hogy az Általad választott hajó valóban megfelel-e a Te, barátaid, családod, vagy kollégáid igényeinek.

Megnézem