Katamarán bérlés


Katamaránok bérlését azon kedves ügyfeleinknek ajánljuk, akik inkább a kényelemet és szórakozást részesítik előnybe, mintsem a vitorlázás nyújtotta élményeket.

A katamaránok dupla olyan szélesek, mint az egytestű hajók, fedélzetük és „cockpit” részük kialakítása elsősorban a kényelmet és a tökéletes pihenés lehetőségét szolgálja a normál vitorlás hajóknál megszokott praktikum helyett.. Merülésük legtöbbször 1m körül van amely lehetőséget nyújt a sekélyebb területeken való hajózásra.

Alapvető különbség, hogy a hálókabinok és fürdőszobák a két hajótestben helyezkednek el, míg a nappali és a konyha, lépcsőzés nélkül közvetlenül a fedélzetre nyílik, megnyújtva ezzel az életteret.

Katamaránok bérlését különösen ajánlanánk kisgyermekes családok figyelmébe, ugyanis a többtestű hajók sokkal stabilabbak, mint a normál vitorlások és számos gyártó cég a gyermekek biztonsága érdekében a hagyományos fedélzetről nyíló „Skipper” kabint egybenyitotta az orrkabinnal lehetőséget adva ezzel az állandó szülői felügyeletre.

Amennyiben már megtaláltad a világ azon pontját ahol katamaránt szeretnél bérelni, vagy esetleg már konkrét hajótípussal kapcsolatban lenne kérdésed, vedd fel kérem Velünk a kapcsolatot, kérd ki tanácsadóink véleményét annak érdekében, hogy az igényeidhez ár – érték arányban a legmegfelelőbb hajót tudjuk ajánlani.

Személyre szabott árajánlat 24 órán belül!
Az oldal használatával elfogadom az adatvételmi irányelveket!
Rendben