+36 30 931 3727
Kívánságlista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hajóbérlés Törökországban!


Hajóbérlés Törökország (20 ORSZÁG 15 EZER HAJÓ

Törökország egy mágikus ország egyik lábával Európában másikkal Ázsiában. Kulturális hagyományai évezredekre nyúlik vissza, amelynek köszönhetően számos látnivalóval és építészeti csodával találkozhatnak, mindazok, akik Törökországi hajóbérlés mellett döntenek. Egyedülálló antik emlékek sora, a bizánci időkig visszanyúlva, valamint természeti csodák tömkelege – ez vár tehát Önre, ha a vitorlázás hajóbérlés Törökországban kerül megvalósításra. Mindezzel egyesítjük a kellemes időtöltést egy másik kultúra megismerésével. Fedezze fel Törökországot, mely kicsit Ázsia, kicsit Európa, kelet és nyugat határán, s melyet északon a Fekete-tenger, északnyugaton a Márvány- tenger, nyugaton az Égei-tenger határol, partjait délen pedig a Földközi tenger határolja mint kiterjedt vízfelület. Az elhehelyezkedés forró nyarakkal ajándékozza meg az országban megfordulókat. A hajóbérlés vitorlásbérlés mindenképpen nyugati színvonalú a törököknél – így abszolút kihasznált az, hogy a török part teljes hosszát megannyi tenger mossa majd’ minden oldalról. 20-30 mérföld távolságra bárhol el lehet távolodni a parttól.

hajóbérlés törökországHajóbérlések turnusváltása Törökországban:


Az elmúlt évek politikai és demográfiai változásai komoly károkat okoztak a térség turizmusának, így a Törökországi hajóbérlések száma is jelentősen visszaesett.
A Yacht Charterek váltása Európa többi országához hasonlóan Törökországban is elvileg szombatonként történik, azonban a visszaesett kereslet miatt a hajóbérlések könnyebben igazíthatóak az egyedi igényekhez, mint Európa más országaiban. A hajózási szezon áprilistól októberig élvezhető, így a szezon teljes hossza nagyjából hét hónapot ölel fel.


Bérelhető hajók Törökországban:


A turizmus visszaesésével a Törökországban bérelhető hajók száma is csökkent.
Számos charter cég inkább az adriai vizekre telepített át flottájának egy részét különösen a Törökországban bérelhető katamaránok száma csökkent drasztikusan. A kereslet csökkenésével egyenese arányosan csökkentek a hajóbérleti díjak is, Törökországban a vitorlás bérlések és katamarán bérlések árai jelenleg 20%- 30%-al a Horvátországi díjak alatt maradnak. Napjainkban a Törökországi hajóbérlések árai a legalacsonyabbak a világon, a kedvező árú repülőjegyeknek köszönhetően már főszezonban akár 400€/Fő költségből a legújabb hajókkal vitorlázhatjuk körbe a török partokat. A Luxus Yacht bérlés Törökországban nagyon népszerű, számtalan Gulet típusú hajó kínál all inclusve ellátást egyedi szolgáltatásokat a pihenni vágyóknak. Az úgynevezett kabin charter szintén igen kedvelt azok körében, akik luxus felszereltségű és méretű katamaránokon szeretnének kabint bérelni.

törökország hajóbérlés

A legnépszerűbb modellek között megtalálható a Grand' Large által gyártott Dufour 410 és Dufour 460, a Lagoon 400, a Sailboat x 412 és a Sun Odyssey is.

A Gulet bérlések árai jóval magasabbak, mint a normál charter hajóké, de bizonyos hajótípusok akár 20- 30 vendég befogadására is alkalmasak.

Hajóbérlés Törökországi kikötőiből:
Marmaris, Fethiye, Göcek, Bodrum, Orhaniye, Izmir

Hajóbérlés Marmaris, Göcek és Bodrum kikötőiből a leggyakoribb, fejlett infrastruktúra, jól karbantartott hajók várják a vendégeket Márciustól Novemberig. A legnépszerűbb kikötők Marmarisban találhatók, a bérelhető hajók többsége 45láb körüli vitorlás, de a környéken a bérelhető Guletek is várják a hajózni vágyókat. (Göcek Fethiye körzetben van, Muğla tartományban.) A jóból természetesen Antalya vagy Isztambul sem maradhat ki, az ottani kikötők is felkereshetőek.

A Fix Yachting menedzsment vállalkozás Horvátországban Olaszországban Görögországban Törökországban mind jelen van szolgáltatásával. Megfelelő nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk, így ha Önt általános információk érdekelnék, ha a szerződési feltételek, boat type vagy charter információk érdeklik, ha netán az adatvédelmi nyilatkozat oldalait böngészné, akkor bízza ránk a nyaralását és mi megteszünk minden tőlünk telhetőt hogy az első lépésektől az utolsóig rendben legyen a vitorlás hajóbérlés. Vitorlás nyaralását (vagy vitorlás és motoros kikapcsolódását) tervezze meg velünk! Vitorlás hajó mellett ugyanis motoros yacht is megtalálható a Fix kínálatában! Minőség szempontjából mindegy a hajó típusa, hiszen a Fix Yachting mindenben otthonosan mozog, ami vízi jármű – hiszen (ahogy azt már mondtuk) hajóink elérhetők Horvátországban Olaszországban és persze a törököknél is. Amennyiben az ügyfelek mellettünk döntenek, nem fognak csalódni semmiben sem! (Ha a hajóbérlés Horvátországban kellene, már tudja, hová kell segítségért fordulni!) Küldjön nekünk üzenetet az oldal alján fellelhető chatablakban (alul, ahol a hasznos linkek is vannak), és rögvest válaszolunk minden kérdésre – például arra, hogy van-e nálunk tört hetes hajókereső, hogy mennyi a maximálisan szállítható utasok száma egy-egy hajó kapcsán!

A bérlés menete, illetve a hajók keresése a részletes keresés segítségével nagyon egyszerűen kivitelezhető! Még tengeri hajóvezetői tanfolyam sem kell a sikerhez, hiszen ha hajózni indul valaki, azt kapitánnyal is meg tudja tenni. A személyes adatok megadásán túl egy email cím kell ahhoz, hogy hogy valóra váljon a dolog (egy valós email címet telefonszám mobilszám mellett mindenképp meg kell adni), valamint az indulás dátuma, nem mellesleg pedig az, hogy mikor szeretnénk majd leadni a hajót. A last minute hajóbérlés sosem jó akkor, ha előre szeretnénk tervezni! (Bár ilyenkor a maximum price alacsonyabb, mint egyébként lenne.)

Nem kell a Mérföld Yachting Kft, az Azure Yacht vagy a Prima Yacht ahhoz, hogy kiváló színvonallal találkozzon a bérlő! Álmai vitorlás nyaralását a Fix Yachting is össze tudja hozni! Nem kérünk arra, hogy kövess minket itt és ott, és nincsen hírlevél feliratkozás sem – csakis tengeri hajóbérlés, de abból a legjobb, legyen a kívánt úticél bárhol is Törökországnak partjainál!

Kérjen kedvezményes ajánlatot!