Hajóbérlés Spanyolország

71 találat

Hajbérlés a Kanári szigetek kikötőiből

A kanári szigetek azon kevés helyek közé tartozik a világon, ahol Januártól Decemberig lehetőségünk van vitorlást bérlésre és Katamarán Bérlésre. Hajóbérlés a Kanári szigeteken rengeteg olyan kalandvágyó hajóst vonz, akik szeretnék kipróbálni vitorlázó tudásukat óceáni körülmények között. A Gran Canaria szigetén található Las Palmas kikötője az egyik leghíresebb a térségben, minden év Novemberében innen indul az ARC Atlanti Óceánt átszelő vitorlás verseny, amelyek keretein belül több száz vitorlás hajózik el St Luciáig. A szigetre nem csak az ARC miatt látogatnak el a vitorlázók, Hajóbérlés Gran Canaria szigetről népszerű mindazon vitorlázók körében, akik az körbe szeretnék hajózni a Kanári szigeteket. Éljen az egész évben elérhető hajó bérlés lehetőségével, erre ugyanis a Fix-szel lehetőség van!

Mindazon hajósok, akik nem a Las Palmasi kikötőt részesítik előnyben, esetleg az aktuális repülőjegy árat túl magasnak tartják Gran Canariára, általában a közeli szigeteken próbálnak megfelelő hajót találni. Hajóbérlés Tenerife illetve Hajóbérlés Lazerotte szigetéről egyaránt kiváló bázis lehet mindazoknak, akik a Kanári szigeteket térségében szeretnének vitorlázni.

Maga a megbízható ellenőrzött hajóbérlés Spanyolországban úgy néz ki, hogy az érdeklődő a Fix Yachting oldalán kiválasztja azt, hogy mely motoros yacht, mely hajó típus tetszik neki a leginkább, s hogy ami tetszik, az éppen szabad-e vagy sem. Nem kell tengeri hajóvezetői – csak az kell, hogy az érintett megadja, mondjuk, hogy egy Palma de Mallorca környéki út esetén hol venné fel a vitorlás és motoros hajók közül azt, amit előzetesen kinézett magának. Egy e-mail cím megadása után (s némi adategyeztetés követően) Európa legmelegebb országának klímáját ezután tengeri hajóvezetői tanfolyam nélkül is tökéletesen lehet már élvezni!

A honlapon lévő chatablakban utána lehet kérdezni mindennek, ami az ajánlat kérés témakörével kapcsolatos; annak, hogy van-e hírlevél feliratkozás; hogy ha tengeri hajóvezetői tanfolyam érdekel valakit, akkor mit kell tennie; hogy akad-e tört hetes hajókereső az oldalon; hogy a Fix Yachting vitorláskölcsönző hajóbérlés esetén milyen szolgáltatásokat tud nyújtani stb.

Akinek a hajóbérlés a Balatonon kellene, akit a Hungarian Sea hoz lázba (mert balatoni üdülés van éppen soron), illetve akit a dunai hajóbérlés érdekel, az másutt kell, hogy körülnézzen, külföldi és hazai ajánlatok közül ugyanis a Fix-nél csak külföldiek vannak! Akinek Balaton tippek kellenek, annak az Albatrosz vitorláskölcsönző lehet segítségre, míg utóbbi esetben a River Cruises szolgáltatásait kell keresni a neten, netán az Európa Group hajói közül válogatni, mellyel egyfajta vizi taxi hajózás lehet a résztvevő „jutalma”. (A fentiek nem szponzorált hirdetések!) Ha azonban egy helyen a hajóbérlés Horvátországban kerülne megvalósításra, mert a hajóbérlés az Adrián lenne érdekes, ott már újra érdemes a Fix Yachtingot keresni!

Add a kedvencekhez a fenti oldalt, hogy gyorsan elérd! Angol-magyar magyar-angol szótár biztosan nem kell ahhoz, hogy megértsd, miről van szó! Jobbak vagyunk, mint a Prima Yacht, a Vientosur Yacht és a Disfruta Mediterráneo!