+36 30 931 3727
Kívánságlista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hajóbérlés Spanyolország


Hajóbérlés Spanyolország (20 ORSZÁG 15 EZER HAJÓ)

Hajóbérlés SpanyolországA Spanyolországban Európa két talán legnépszerűbb szigetcsoportja a Baleár szigetek és a Kanári szigetek. A Baleár szigetcsoport a földközi tengeri nyugati medencéjében található és négy fő szigetből áll: Mallorca, Ibiza, Menorca és Formentera. A Baleár-szigetek vagy Costa Brava természetesen tengeri hajóbérlés útján is megközelíthető; ez lehet motoros hajóbérlés vagy vitorlás hajóbérlés is. (Sőt, akár kabin charter is: ilyenkor luxus felszereltséggel rendelkező katamaránokon lehet kabint bérelni.) Mindegy, hogy normál sea yacht vagy luxus yacht bérlés (pl.: Dufour 460) lenne az, ami Önt érdekli: válogatott hajóbérlés esetén segít a Fix Yachting! (Portugáliával és Gibraltárral azonban érdemben nem foglalkozik a cég.)


Hajóbérlés Spanyolországi kikötőiből:


Kanári szigetek marokkó partjaitól kb 200km-re, Az Atlanti Óceánon található szigetcsoport, amely 7 részből áll. Tenerife, Gran Canaria, Lanzerotte, Fuerteventura, La Palma, La Gomera, El Hierro
Mind a Baleár szigetek mind pedig a Kanári Szigetek számtalan hajóbérlési lehetőséget kínálnak mindazoknak, akik pihenésüket egy hajó fedélzetén kívánják tölteni. A Baleár szigeteken a hajóbérlés Mallorca és Ibiza szigeteiről a leggyakoribbak, ennek egyik oka, hogy a legtöbb légitársaság főszezonban gyakorta indít járatokat Európa nagyvárosaiból.


Hajbérlés Mallorca, Ibiza kikötőiből:


Hajóbérlés Mallorca szigetén a Puerto de Palma kikötőjéből a legegyszerűbb, amely a Földközi Tenger egyik legnagyobb dokkja. 8 marinából áll, ahol több ezer hajó fordul meg hétről- hétre. A hajók nagyrésze privát yacht, de több, mint száz bérelhető Vitorlás, bérelhető Katamarán és bérelhető Motoros hajó várja a hajóbérlés iránt érdeklődőket.
Ibizai hajóbérlés a fiatalabb korosztály körében népszerű inkább. Ibizia a szórakozni vágyók szigete. A nyári időszakban a hét minden napjára tartogatnak a helyi szórakozóhelyek és bárok bulizási lehetőséget az ide látogatóknak. Az Ibizai katamarán bérlések iránt nagyon nagy az érdeklődés, hisz a hatalmas élettér nagyobb komfortot nyújt mindazoknak, akiket nem a vitorlázás sport értéke, hanem inkább a yachtok nyújtotta kényelmet részesítik előnyben.

Spanyolország Hajóbérlés

Hajbérlés a Kanári szigetek kikötőiből:


A kanári szigetek azon kevés helyek közé tartozik a világon, ahol Januártól Decemberig lehetőségünk van vitorlást bérlésre és Katamarán Bérlésre. Hajóbérlés a Kanári szigeteken rengeteg olyan kalandvágyó hajóst vonz, akik szeretnék kipróbálni vitorlázó tudásukat óceáni körülmények között. A Gran Canaria szigetén található Las Palmas kikötője az egyik leghíresebb a térségben, minden év Novemberében innen indul az ARC Atlanti Óceánt átszelő vitorlás verseny, amelyek keretein belül több száz vitorlás hajózik el St Luciáig. A szigetre nem csak az ARC miatt látogatnak el a vitorlázók, Hajóbérlés Gran Canaria szigetről népszerű mindazon vitorlázók körében, akik az körbe szeretnék hajózni a Kanári szigeteket. Éljen az egész évben elérhető hajó bérlés lehetőségével, erre ugyanis a Fix-szel lehetőség van!

Mindazon hajósok, akik nem a Las Palmasi kikötőt részesítik előnyben, esetleg az aktuális repülőjegy árat túl magasnak tartják Gran Canariára, általában a közeli szigeteken próbálnak megfelelő hajót találni. Hajóbérlés Tenerife illetve Hajóbérlés Lazerotte szigetéről egyaránt kiváló bázis lehet mindazoknak, akik a Kanári szigeteket térségében szeretnének vitorlázni.

Maga a megbízható ellenőrzött hajóbérlés Spanyolországban úgy néz ki, hogy az érdeklődő a Fix Yachting oldalán kiválasztja azt, hogy mely motoros yacht, mely hajó típus tetszik neki a leginkább, s hogy ami tetszik, az éppen szabad-e vagy sem. Nem kell tengeri hajóvezetői – csak az kell, hogy az érintett megadja, mondjuk, hogy egy Palma de Mallorca környéki út esetén hol venné fel a vitorlás és motoros hajók közül azt, amit előzetesen kinézett magának. Egy e-mail cím megadása után (s némi adategyeztetés követően) Európa legmelegebb országának klímáját ezután tengeri hajóvezetői tanfolyam nélkül is tökéletesen lehet már élvezni!

A honlapon lévő chatablakban utána lehet kérdezni mindennek, ami az ajánlat kérés témakörével kapcsolatos; annak, hogy van-e hírlevél feliratkozás; hogy ha tengeri hajóvezetői tanfolyam érdekel valakit, akkor mit kell tennie; hogy akad-e tört hetes hajókereső az oldalon; hogy a Fix Yachting vitorláskölcsönző hajóbérlés esetén milyen szolgáltatásokat tud nyújtani stb.

Akinek a hajóbérlés a Balatonon kellene, akit a Hungarian Sea hoz lázba (mert balatoni üdülés van éppen soron), illetve akit a dunai hajóbérlés érdekel, az másutt kell, hogy körülnézzen, külföldi és hazai ajánlatok közül ugyanis a Fix-nél csak külföldiek vannak! Akinek Balaton tippek kellenek, annak az Albatrosz vitorláskölcsönző lehet segítségre, míg utóbbi esetben a River Cruises szolgáltatásait kell keresni a neten, netán az Európa Group hajói közül válogatni, mellyel egyfajta vizi taxi hajózás lehet a résztvevő „jutalma”. (A fentiek nem szponzorált hirdetések!) Ha azonban egy helyen a hajóbérlés Horvátországban kerülne megvalósításra, mert a hajóbérlés az Adrián lenne érdekes, ott már újra érdemes a Fix Yachtingot keresni!

Add a kedvencekhez a fenti oldalt, hogy gyorsan elérd! Angol-magyar magyar-angol szótár biztosan nem kell ahhoz, hogy megértsd, miről van szó! Jobbak vagyunk, mint a Prima Yacht, a Vientosur Yacht és a Disfruta Mediterráneo!

Kérjen kedvezményes ajánlatot!