+36 30 931 3727
Kívánságlista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hajóbérlés Olaszország – Szicília, Szardínia hajóbérlés


Hajóbérlés Olaszország – Szicília, Szardínia hajóbérlés

hajóbérlés olaszországSokaknak legelőször a pizza és a spagetti és jut eszébe, amikor megpillantja az olasz zászlót, azonban a hajózni vágyók körében a hajóbérlés, katamarán bérlés Olaszországban ugyanolyan közkedvelt kikapcsolódás, mint másnak a Trevi Kút csobogása Róma szívében. A hajóbérlési szezon már Március elején elkezdődik és a délebbi területeken Nápoly, Szardínia vagy Szicília kikötőiből akár még Decemberben is találni bérelhető vitorlást vagy motoros yachtot. Az olaszok nem csak az autógyáraikról, hanem a hajógyárakról is messze földön híresek, prémium minőségű exkluzív yachtokat gyártanak többek között az Azimut és Feretti üzemeiben. A hajózónak mindenképpen úgy érdemes hajót választania, hogy az azzal eltöltött idő életre szóló élménnyel ajándékozza aztán meg őt. Ehhez még hajóvezetői tanfolyam sem kell, ugyanis a kívánt úticél (ha az vitorlás úti cél lesz) elérhető akár egy kapitány segítségével összehozott vitorlázás hajóbérlés esetén is! A bérelt hajónkkal aztán máris neki lehet vágni az olasz csizma alapos feltérképezésének! Így Stromboli szigete vagy éppen a toszkán szigetek sem fognak a vitorlás hajók útjától túlságosan távol esni. A last minute hajóbérlés azonban mindenképpen kerülendő lesz, ha biztosra akar menni az ember!Hajóbérlések turnusváltása Olaszországban:

A Yacht Charter turnusváltások Európa többi hajósparadicsomához hasonlóan Olaszországban is a szombati napra vannak ütemezve. Előszezonban Május végéig, utószezonban pedig Október elejétől van lehetőség szombattól eltérő időpontban átvenni illetve leadni a bérelt hajót, de 10napos hajó bérlés Olaszország esetén akár a nyári időszakban is találni bérelhető hajót, katamaránt akár Szicíliából vagy Szardínia szigetéről is.

Bérelhető Hajók Olaszországban
Olaszországból ajánlják a legtöbb bérlehető hajót Európában, Horvátország és Görögország után. A legtöbb bérlehető katamarán, főként Lagoon és Fountai Pajot Szicíliában találjuk, de szép számmal találunk hajókat Toscana és Nápoly környékén is. Az olaszok a hajóvezetői engedélyek elfogadása tekintetében elég szigorúak, érdemes minden hajóbérlés előtt leellenőriztetni, hogy az adott hajós jogosítvány érvényes-e a bérelni kívánt hajóra. Természetesen motoros yacht is bérelhető (pl. Dufour 460), ha valakinek arra lenne szüksége.

olaszország hajóbérlés

Lehetséges indulási kikötők Olaszországban:
• Trieszt, Trapani , Toscana, Róma, Nápoly, Campania, Szicília, Szadínia

A vitorlázás hajóbérlés Olaszországban összesen 8600 km hosszú part mentén tud megvalósulni, amiben a Nápolyi-öböl Szardínia Szicília (így aztán San Antioco is) benne foglaltatik, ahogyan az olasz Riviéra is. (San Marino nem, mert az nem közvetlenül az olasz partok mentén helyezkedik el.) A Sun Odyssey kiválóan alkalmas arra hogy tengeri hajóvezetői tanfolyam elvégzése után az ember (hajóvezetői engedély birtokában) kiválóan érezze magát a fedélzetén. Ám ha Önnek inkább egy Lagoon 400 katamarán felelne meg, az is remek választás lehet. Az úgynevezett kabin charter egy újfajta lehetőség, melynek keretében luxus felszereltségű katamaránokon lehet kabint bérelni.

Hajóbérlés, katamarán bérlés Szicíliában általában az Olaszországba vitorlázni vágyok első választása. Mindazok, akik szeretik a nyüzsgő kis városokat, dél- olasz emelkedett hangulatot és a homokos tengerpartokat általában először a szicíliai vitorlázással kezdik a mesés Olasz tengerpart behajózását. A második legkedveltebb úti cél, Szardínia szigete. Hajóbérlés Katamarán bérlés Szardínia szigetén az északi kikötőkből a leggyakoribb, de a déli területeken Cagliari vagy Carloforte kikötőiben is találunk szép számmal bérelhető hajókat.

A hajóbérlés Olaszországban úgy néz ki, hogy még a Fix Yachting honlapján kezdetét veszi a megfelelő hajók keresése. A tengeri hajóbérlés vitorlásbérlés komoly preferenciák mentén történik meg; ha egy honlapon szereplő hajót bérelni szeretnénk, méghozzá akkorra, amikor arra szükségünk lenne rá, azt csakis szabad jármű esetén tudjuk megtenni. Amennyiben az olaszországi hajóbérlés a részletes keresés és a kiválasztás terén már megtörtént, az oldal felkéri a böngészgetőt, hogy adjon meg egy valós email címet, amely működik is, ahová a megerősítő mailt ki lehet küldeni - s ahová az esetleges hírlevél feliratkozás után ki tud menni. (Az e-mail info miatt lesz szükséges ekkor.) Megadott telefonszám mobilszám szintén segít abban, hogy az ügyfelet el lehessen érni. Az indulás dátuma és a leadás időpontja határolja be azt, hogy a hajózás meddig fog kellemes időtöltést biztosítani – ez lehet egy vagy akár több hét is!

Mindenképpen érdemes ellátogatni a Fix Yachting oldalára, ahol chatben lehet érdeklődni arról, mi áll az adatvédelmi nyilatkozat, az általános szerződési feltételek dokumentumaiban, sőt, ha Önt inkább általános információk vagy charter információk érdeklik, vagy az, hogy akad-e a tört hetes hajókereső, illetve hogy a csatornahajó bérlés megoldható-e, úgy azokról is felvilágosítást kaphat. Küldjön nekünk üzenetet most, mesélje el nekünk, mire vágyik! Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy az Ön kedvére tegyünk, hogy az álma valóra váljon! Nem kell az Azure Yacht, nem kell a Mérföld Yachting Kft azért, hogy jó kezekben legyen az ügyfél! Várja Önt az olasz Adria, a Földközi tenger valamint a Tirrén-tenger! Mindegy a hajó típusa, az utasok száma, ha most a nemzetközi tapasztalattal rendelkező Fix Yachtingot választja!

Kérjen kedvezményes ajánlatot!