+36 30 931 3727
Kívánságlista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hajóbérlés Montenegró


Hajóbérlés Montenegró (20 ORSZÁG 15 EZER HAJÓ)

Hajóbérlés Montenegró

Hajóbérlés Montenegró


Montenegro (valódi nevén Crna Gora, magyarul: fekete hegyek országa) az Adria legdélebbi Yacht Charter paradicsoma. A Hajóbérlések Montenegróban a kedvező éghajlati adottságok miatt már Márciusban elkezdődnek és még Novemberre is viszonylag magas a hajófoglalás iránt érdeklődők száma. Hajóbérlés a Kotori öbölből, az egyedülálló természeti adottságok és a tengervíz magasabb hőmérséklete miatt az egyik legnépszerűbb választás hajósok körében. Európa többi országához képest viszonylag kevés a bérelhető hajók száma Montenegróban, az infrastruktúra kialakítása is inkább a luxus szolgáltatások iránt érdeklődőket vonzza, de mindez az árak színvonalában, csak elvétve mutatkozik meg. A Lagoon 400 mindenképpen a luxust képviseli katamarán bérlés alkalmával – ahogy a kabin charter szolgáltatás is, melynek során kiemelkedő felszereltségű és méretű katamaránokon lehet kabint bérelni, márciustól egészen novemberig. Fővárosa Podgorica. Délnyugaton az Adriai-tenger, nyugaton Horvátország, északnyugaton Bosznia-Hercegovina, északkeleten Szerbia, keleten Koszovó, délkeleten pedig Albánia határolja.

Hajóbérlések turnusváltása Montenegróban

A bérlehető hajók Montenegróban is általában szombatonként cserélnek vendéget. Maga a hajóbérlési szezon néhány héttel hosszabb, mint Horvátországban, ezért a 10napos yacht charterekre egyre több tulajdonos biztosít lehetőséget némi felár ellenében. A hajóbérlők 90%-a repülővel érkezik Montenegróba, ezért bármelyik reptérről biztosított a transzfer lehetősége, az üzemeltető cégek pedig a szolgáltatások színvonalának megtartása érdekében igyekeznek a hajóátvételi időpontokat a minél jobban az ügyfelek érkezésének idejéhez igazítani. A bérelhető katamaránok száma elenyésző Montenegróban, ebből kifolyólag a katamarán bérlés iránt érdeklődőknek már minimum fél évvel a tervezett indulás előtt érdemes lefoglalni a preferált hajót. Természetesen a legtöbben a hagyományos vitorlás bérlés iránt érdeklődnek, de a Luxus Yacht bérlések száma is jelentősen megugrott az elmúlt években, Montenegróban. Ehhez a kategóriához sorolható a Bavaria Cruiser vonala, valamint a Beneteau Oceanis, a Sun Odyssey és a Dufour 460 hajók is.

Montenegró Hajóbérlés

Hajóbérlés Montenegró Kikötőiből:


Ahogyan az Adriai flották bővülnek, úgy szép számmal gyarapszik a bérelhető hajók száma Montenegróban is. Kotor, Tivat, Bar, Budva a legfelkapottabb charter kikötők, melyek folyamatosan fejlesztik szolgáltatásaik színvonalát és évről évre több vitorlázót látnak vendégül. Kotor Budva mellett Herceg Novi is megtalálható az indulási kikötők listáján, mely nagyon hangulatos fürdőhely is lehet egy hosszabb út során.

A hajó bérlés Montenegró esetében mint szolgáltatás úgy néz ki, hogy a lehető legjobb megoldást választva az érdeklődő felkeresi a Fix Yachting honlapját, és ez által ezen a weboldalon hajót bérelni magának. A Fix Yachting esetében ugyanis nem kell nehéz, bonyolult procedúrára számítani, nem kell a yacht bérlés kapcsán, a vitorlás hajóbérlés esetében attól tartani, hogy az már ránézésre is fárasztó lesz! A tengeri hajóbérlés Montenegro partjainál a megfelelő yacht vagy vitorlás hajó megtalálásával kezdődik, melyhez csak a Fix Yacting honlapon szereplő vízi járműveket kell alaposan átnézni? Majdnem. Először is ott van a tény: hogy tudniillik érdemes hajót bérelni, hiszen biztosan akad olyan vízen sikló jármű, mely hajóbérlés vitorlásbérlés esetén életre szóló élménnyel meg tudja örvendeztetni az embert. Hajóbérlés yacht bérlés kapcsán azt kell tudni, mikor hajóznánk ki, s mikor térnénk vissza; ha mindez megvan, a lehető legjobb módon kitalálva, már csak a szóba jöhető hajók között kell ráakadni a megfelelőre. A megfelelő vitorlást, a szükséges motoros yachtot rengeteg szóba jöhető ajánlat közül lehet kiválasztani – mindezt egyszerű foglalási folyamat során, ahol e-mail cím és pár személyes adat kell csak csupán!

Amennyiben az adriai vitorlázás vitorlás hajóbérlés keretében mint lehetőség felmerül, komolyan gondolkodjon el azon, hogy a bérlés Montenegróban történjen meg! Anélkül hogy túl sokat mondanánk, kijelenthető, hogy ebben az esetben a bérlés során keze ügyébe kerülő hajó révén biztosan beleszeret majd Montenegróba, s így nem a Földközi-tengeren vagy a görög szigetvilág valamely szigetén szeretné majd eltölteni a vakációját, hanem Bosznia-Hercegovina és Albánia között.

Ahhoz hogy az online hajóbérlés bekövetkezhessen, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha a legtöbbet szeretné kihozni montenegrói nyaralásából, ha azt szeretné, hogy felejthetetlen élményt nyújthassuk Önnek, csak ennyit kell tennie! Hogy Montenegró más, hogy sok tekintetben több mint például Görögország Olaszország Spanyolország Franciaország, sőt még Horvátországon is túltesz, azt az ember csakis személyesen tapasztalhatja meg! Elvágyik valamelyik gyönyörű szigetre a Földközi-tengeren? A hajóbérlés Görögország kapcsán érdekli? Vitorlás bérlés Adria kapitánnyal! Ha szereti a nyüzsgő életet, válassza inkább az Adriát, ahol a hajó bérlés a Fix Yachting esetében pár kattintással máris abszolválható! Itt a lehetőség hogy a Nikšići mezőségen található sík helyett (vagy mellett) az országot határoló partszakaszt is szemügyre vegye! (Még akkor is, ha az ország viszonylag rövid tengerparttal rendelkezik is.) És ehhez még tengeri hajóvezetői tanfolyam sem kell feltétlen!

Kérjen kedvezményes ajánlatot!