+36 30 931 3727
Kívánságlista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hajóbérlés Görögország


Hajóbérlés Görögország

hajóbérlés görögország

Görögország területének mintegy 20%-át gyönyörű szigetvilág alkotja, amely változatos kirándulási lehetőséget biztosít az arra hajózóknak. Hajóbérlés Görögország márciustól novemberig lehetséges, több mint 60 üzemeltető cég flottájából válogathatnak az érdeklődők a bérelhető vitorlások és motoros yachtok között. A szezon tehát 5-6 hónapig márciustól-novemberig tart összesen.

Természetesen a katamarán bérlésre van a legnagyobb érdeklődés Görögországban is a vitorlázók körében, szinte minden kikötőben találni bérelhető katamaránt 38 lábtól egészen 50 lábig. Sok helyen úgynevezett kabin charter is rendelkezésre áll mint szolgáltatás; ekkor a hajó bérlés a görög szigetvilág esetében igazán luxus módon valósulhat meg: kabint bérelve egy katamaránon. Igazából így érdemes hajót bérelni!

Hajóbérlések turnusváltása Görögországban:
Horvátországhoz hasonlóan Görögországban is a yacht charter periódusok szombattól szombatig tartanak. Elő és utószezonban van lehetőség 3-4 napos hajbérlésre is, de a szigetek közötti nagyobb távolságok miatt Görögországban inkább a 10napos hajóbérlésre van nagyobb igény.

Bérelhető hajók Görögországban:
A Görögországban bérelhető vitorlások, motoros hajók és katamaránok egyaránt bérelhetőek az Európában is elfogadott hajóvezetői engedélyekkel, de a Görögországi hajóbérlések esetén a kaucióbiztosításokon felül néhány száz eurós depositot szinte mindenhol kérnek. Ha motorcsonak berles Gorogorszagban érdekli, a Fix Yachting segíthet!

görögország hajóbérlés

Lehetséges Indulási kikötők Görögország:
Athén, Kos, Korfu Lefkas, Skiatos Kefalonia, Lavrion, Mykonos, Preveza, Paros, Rhodos, Nikiti, Halkidiki, Kavala, Santorini, Volos, Kylliny, Skpelos, Zakynthos. Athén környéke, Samos Patmos, a Szaroniki-öböl szigetei, a Jón-tengeri szigetek tehát mind elérhetőek a legkedveltebb úti célok között, míg Santorini és Kréta nem feltétlenül érintett. (De persze ott sem lehetetlen kikötni, hiszen a több kisebb sziget egyike-másika, sőt a nagyobb szigetek is alkalmasak erre.)

A tengeri hajóbérlés könnyedén kivitelezhető!

A hajóbérlés Görögországban a legegyszerűbb módja, ha Athénból választjuk ki a megfelelő vitorlást, katamaránt netán motoros yachtot, amivel az Égei-tenger bejárható. A teljes Görögországi yacht charter flotta kb. fele az Athéni Alimos Marina -ból bérelhető hajó. Ez Európa egyik legnagyobb kikötője, ahol a bérelhető vitorlások, katamaránok és motoros hajók száma meghaladja az 1000-et.

Amennyiben a görög szigeteket valamelyikéről /Kréta sziget Rodosz sziget/ szeretnénk hajót bérelni, érdemes a tervezett indulási időpont előtt legalább fél évvel lefoglalni mind a hajót, mind pedig a megfelelő repülőjáratot, ugyanis a szigetekre szombatonként csak jóval kevesebb járat érkezik, mint a nagyvárosokba, ez pedig jelentősen megnövelheti egy vitorlás bérlés, hajózás görögországban vagy akár egy tengeri túra költségeit.

Online tengeri hajókereső áll rendelkezésükre, esetenként last minute ajánlatokkal, így világszerte még a karib térség -be is tudunk hajózás, vitorlázás Görögországban, motorcsónak bérlés Görögországban, motoros yacht tekintetében keresni az oldalunkon. Tengeri hajóvezetői tanfolyam, hajó jogosítvány, kishajó érdekli bővebben itt olvashat. Hajózási Engedély. Ha az érdekli, hogy tört hetes ajánlat rendelkezésre áll-e, ha a görögországi hajóbérlés szóba kerül, akkor ahhoz nem hírlevél feliratkozás fog kelleni, hanem az, hogy az érdeklődő hajóbérlés vitorlásbérlés ügyében a Fix Yachting weboldalán található chatablakban feltegye erre vonatkozó kérdését. (Ha Önt az adatvédelmi tájékoztató, az általános információk, az általános szerződési feltételek foglalkoztatják, ha hasznos tanácsok érdeklik, az, hogy a bérlés vitorlás esetében lehet-e tört hetes, akkor azzal kapcsolatosan is felvilágosítást kaphat. A honlapon szereplő, az oldal alján található e-mail cím is használható erre a célra.)

A legnépszerűbb hajók között megtalálható a Sun Odyssey, a Dufour 460, a Lagoon 400, valamint a Bavaria Cruiser jachtjai. A Fix Yachting esetében a hajóbérlés Görögországban yacht katalógus révén már a nyaralás megkezdése előtt elérhető! Görögország Olaszország Spanyolország Franciaország Törökország és Horvátország mellett szintén népszerű hely arra hogy ott egy (ha máskor nem, hát júliusban és augusztusban lebonyolítandó) rövid foglalási folyamat után idővel kihajózzon az ember. A vitorlás hajóbérlés is gyorsan megoldható a honlapon keresztül!

Nézze meg a Fix Yachting oldalát, ha motoros hajó, motoros jacht, ha vitorlás hajó kellene Önnek, ha Korfu motorcsónak bérlés miatt érdekli – természetesen nem csak az Égei-tenger északi felén! A szóba jöhető hajózási térség ugyanis jóval nagyobb területet ölel fel ennél.Kérjen kedvezményes ajánlatot!