+36 30 931 3727
Kívánságlista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hajóbérlés Franciaország


Hajóbérlés Franciaország

hajóbérlés franciaországFranciaország a Charter hajók hazája. Jeanneau, Lagoon, Dufour, Bali, Bennetau… csak néhány a legnépszerűbb francia hajó gyártók közül. Franciaország Földközi tengeri oldalán fekszik a Riviéra, amely Európa legszebb és egyik legdrágább térsége, különleges ételekkel és a világ legfinomabb boraival találkozhatnak az arra hajózók.

Hajóbérlések turnusváltása Franciaországban:
Akárcsak Európa többi országában, Franciaországban is a Yacht Charterek turnusváltása szombatinként történik. A hajóbérlési szezon Márciusban kezdődik és általában November közepéig tart. Franciaország ország északi, Atlanti Óceán felöli oldalán lényegesebben kevesebb bérelhető vitorlás hajót és bérelhető katamaránt találni, mint a Földközi tengeri oldalán.

Bérelhető Hajók Franciaországban
Franciaország a Európa egyik legmagasabb árfekvésű régiója a hajóbérlés tekintetében. A helyi vállalkozók gasztronómiai különlegességekkel és a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal, sikerrel nyerték el a tehetősebb vendégek érdeklődését, amelynek eredményeképp a Franciaországi hajóbérleti díjak is jóval magasabbak, mint Európa más régióiban. Mindazok, akik Franciaországban Vitorlás bérlés és Katamarán bérlés iránt érdeklődnek, legtöbbször hazai gyártmányú hajókkal találkozhatnak a térségben. A Lagoon katamaránok dominanciája nem meglepő, hisz a gyártó típusai világszerte piacvezető szerepben vannak a kategóriában. Franciaországban bérelhető vitorlások között a Dufour és Jeanneau típusokból találunk a legtöbbet, de természetesen az alacsonyabb árkategóriában megtaláljuk a Bavariákat is.

franciaország hajóbérlésHajóbérlés Franciaországi kikötőkből:
Marseille, Bormes Les Mimosas, Pin Rolland, Hyeres, Toulon, Saint Tropez, Cannes, Ajaccio, Grimaud, St. Malo, La Trinite Sur Mer, La Rochelle, Propriano

A hajóbérlés és Katamarán bérlés Corsica szigetéről egész évben nagyon népszerű ugyanis kalandvágyó, túrázó hajósok, könnyedén áthajózhatnak a Fölközi tenger második legnagyobb szigetére, Szardíniára ahol, a dél- Itáliai vendégszeretet és világszerte ismert konyha feledteti a vendégekkel a hétköznapok fáradalmait.

Mindazoknak, akik a hajóbérlést vagy yacht bérlést a Francia Riviéráról tervezik, érdemes hosszú hónapokkal a tervezett indulás előtt lefoglalni a megfelelő vitorlást, motoros hajót vagy katamaránt ugyanis a nyugati turisták kereslete nagyon felnyomja a hajóárakat az indulás előtti pillanatokra. A Francia Riviéráról leggyakoribb a hajóbérlés Saint Tropez kikötőjéből, de számos bérelhető vitorlás és katamaránt is találunk Le Lavandou és Bormes-les-Mimosas valamint Grimaud marináiban.

Kérjen kedvezményes ajánlatot!