Hajóbérlés Horvátország Adria

1092 találat

Bérelhető hajók Horvátországban

Horvátország büszkélkedhet a világ egyik legfejlettebb Charter infrastruktúrájával és legtöbb bérlehető yachtjával világszerte. Pulától egészen Dubrovnikig összesen több, mint 3000 bérelhető vitorlás hajó, katamarán, motoros yacht és Luxus yacht áll a hajóbérlők rendelkezésére A Horvát Charter Yacht kínálatnak mintegy 60%-át teszik ki a bérelhető vitorlások és 2017-re 20%-ra emelkedett a bérelhető Katamaránok száma. A Bérlehető motoros hajók és yachtok, a magas üzemanyag fogyasztás és a kisebb befogadóképesség miatt kevésbé népszerűbbek a hajóbérlők körében, de számuk így is eléri a teljes adriai yacht charter flotta mintegy 15%-át. A maradék 5%-ba a bérelhető Luxus Yachtok és Guletek tartják, amelyek exkluzivitásukkal egyedi szolgáltatásaikkal próbálják elnyerni a hajóbérlés iránt érdeklődők figyelmét. Hajóink bérlése Horvátország Északi kikötőkből: Rovinj, Vrsar, Opatija, Pula, Krk- Punat, Mali Losinj Észak – Horvátországban található a legkevesebb bérlehető hajó az Adrián. Nagyrészük egytestű vitorlás, katamarán bérlésre például csak Pula és KRK – Punat részről van lehetőség. Hajóbérlés „Közép” Horvátországi kikötőkből Vir, Zadar, Sukosan,Biograd, Murter, Tisno, Pirovac,Tribunj, Vodice, Skradin, Sibenik, Primosten, Rogoznica, Trogir, Seget donji, Kastela, Split, Solta-Rogac, Hvar Közép Dalmáciában a Kornátok régiójában Zadar, Sukosan és Biograd kikötőjéből a leggyakoribb a hajóbérlés.

Fejlett infrastruktúra a kikötőkben, a városkák falai között pedig kiváló éttermek és hangulatos bárok várják a vendégeket áprilistól egészen Október végéig. A legújabb vitorlások mellett számos bérelhető motoros hajók illetve 38 – 60 láb közötti katamaránok is áll a vendégek rendelkezésére igény esetén képzett személyzettel. A Zadari régiót elhagyva Murter, Primosten, Sibenik és Rogoznica kikötőinek hajóbérlési kínálataiból érdemes választani, ha az útvonal a hajófoglalás pillanatában még nem eldöntött, hisz ezen térségből mind a Zadari régió, mind pedig Trogir – Split – Hvar városai elérhetőek. Hajóink kibérlés Horvátország Déli kikötőkből Baska Voda, Makarska, Slano, Dubrovnik A Délebbi régió legszebb és legjobb infrastruktúrával rendelkező városa egyértelműen Dubrovnik. Az éttermek, boltok és különböző szolgáltatások tarifái 10%- 20% -al magasabbak, mint a közép Dalmáciai területeken, de ennek ellenére tavasztól őszig az ország talán leglátogatottabb városa.

Hajóbérlés, Katamarán, Vitorlás valamint motorcsónak bérlés szezonja Dubrovnikban már Április elején elkezdődik és nem ritka, hogy még Novemberben is szelik a habokat a hajózás szerelmesei.

A Dubrovniki marina lehetőségei korlátozottak, így főszezonban sosincs elegendő bérelhető hajót, annak ellenére, hogy a hajóbérleti vitorlás bérlés Horvátország díjak, jóval magasabbak, mint Sukosan, vagy Biograd kikötőiben. Annak sem kell csüggednie, aki az általa preferált időpontban itt nem talál számára megfelelő hajót, ugyanis a 30km-re található Slano kikötője is évről évre bővülő hajóbérlési kínálattal büszkélkedhet. A vitorlázás Horvátországban így nem ütközik semmilyen akadályba.

Bár akciós kínálatunkat nem tudja megtekinteni, mert akciós ajánlataink nincsenek, de olyan bérelhető hajóink, melyek kedvező áron vehetők igénybe, annál inkább. Tulajdonképpen csak egyetlen pillanat kell ahhoz, hogy a valaki rábökjön az oldalon lévő ’HAJÓKERESÉS’ gombjára, hogy aztán pár perc alatt – egy e-mail cím és némi személy adat megadása után – a bérlés Horvátországban máris megoldottnak legyen tekinthető; a foglalás vagy elektronikusan, vagy telefonon tud megtörténni. (A Fix Yachting hétvégén is hívható!)

Nem kell tengeri hajóvezetéshez szükséges tengeri hajóvezetői tanfolyam ahhoz, hogy a dalmátoknál hajózni tudjon az, aki ott nyaral! (Egy gumicsónak Horvátországban sem feltétlenül elegendő.) Az Önnek megfelelő személyre szabott ajánlatunkat aztán vagy elfogadja, vagy nem. Nem bíztatjuk arra hogy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot, mi ugyanis a minél hatékonyabb kommunikációban hiszünk – így ha részletes keresés után sem találja, amire kíváncsi, fedezze fel, tekintse meg a jobb alsó sarokban lévő chatablakot, ahol bátran kérdezhet! Legyen az úti célja a mesés Dalmácia, melyhez most itt vannak a számításba jöhető hajók! Mindegy, hogy Önnek a vitorlázás az Adrián kapitánnyal, vitorlásbérlés Horvátországban, vagy gumicsónak bérlés Horvátországban az, ami kell, vagy netán másfajta vízi élmény: a Fix Yachtingnál megtalálhatja! Ne feledje: bár a hajóbérlés Adria last minute is megvalósulhat, jobb előre tervezni!

Az oldalon található információk mind tájékoztató jellegűek! Aktuális tájékoztatás kapcsolat oldalon illetve chaten.

Mennyibe kerül a hajóbérlés Horvátországban egy hétre?

Szezon és hajótípus függő is, főszezonban akár 2000€ alatt is bérelhetünk 8- 10fős hajót, előszezonban természetesen jóval olcsóbb.

Mennyibe kerül a katamarán bérlés Horvátországban?

A katamaránok bérleti díja, kb 30% -50% al magasabb, mint a normál vitorlásoké.

Milyen jogosítvány kell a hajóbérléshez?

Mind a magyar tengeri jogosítvány, mind pedig a Horvát B kategóriás jogosítvány elfogadott.

Amennyiben valakinek nincs jogosítványa, lehetséges hajót bérelni kapitánnyal együtt?

Természetesen, magyar nemzetiségű illetve helybéli kapitányok is állnak az ügyfelek rendelkezésére.