+36 30 931 3727
Kívánságlista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hajóbérlés Horvátország Adria


Hajóbérlés Horvátország Adria (20 ORSZÁG 15 EZER HAJÓ)

hajóbérlés HorvátországHorvátország közelsége és változatos tengerpartjai miatt vonzó úti cél a pihenni vágyók számára. Az ország természeti kincseken kívül (melyeket túra keretében érdemes felkeresni) kulturális látnivalókkal is büszkélkedhet, bármely vidékre is utazunk. Magyarországról csupán 5-6 órás autókázást követően elérhetjük Horvátország tengerpartját ahol több mint 3000 bérelhető hajó közül válogathatunk Észak Isztriától egészen Dubrovnikig. Az Adriai tengeren megannyi horvátországi hajóbérlés akció várja azt, aki szeretne hajót bérelni magának. Spanyolország Franciaország Törökország Görögország Olaszország partjainál a tengeri hajóbérlés több ezer vízi járművet érint, ám csakis Itália mellett lehet az Adria vizében suhanni – no és persze a horvátoknál, a horvát Adria területén! A Charter Croatia (vagy akár ahogy a csehek mondanák: Charter Chorvatsko) mint hívószó a horvát lehetőségeket veszi számba. Alább mi is ezt fogjuk tenni, csak éppen magyar anyanyelvűek számára! Hrvaška ugyanis nemhogy tőlünk nézve, de még Szlovéniából nézvést is meseszép!

Hajóbérlések turnusváltása Horvátországban:

Horvátországban is, csak úgy, mint Európa többi régiójában, a hajóbérlések „Yacht Charterek” váltása főszezonban szinte mindig Szombatonként történik. Ez a metódus gyakorlatilag az iparág elterjedésének kezdetétől, a 90-es évek közepétől változatlan. Természetesen kivételek mindig vannak, ezért amennyiben valakinek nincs ideje egy teljes hétre hajót bérelni, érdemes ajánlatot kérni 3-4 napos horvátországi hajóbérlésre is. Az ilyen jellegű úgynevezett „törthetes” hajóbérlési lehetőségeket előszezonban Áprilistól Június elejéig, utószezonban pedig Szeptember közepétől November elejéig, legtöbbször Szombat délutántól kedd délutánig esetleg Kedd délutántól szombat reggelig tartó periódusokban van lehetőség. Amennyiben áprilistól októberig bérel hajót akkor, a hajós nyaralás (a hajóbérlési ABC szerint) mindenképpen hibátlan lesz – úgy is, ha tört hetes hajózásban gondolkodik. Mint minden turisztikai iparágban a hajózásban is élhetünk az adria last minute hajófoglalás lehetőségével, de erre a kitűzött indulási időpontot megelőzően legkorábban 10nappal érdemes ajánlatot kérni.

Olvasson tovább ahhoz hogy megtudja, a hajóbérlés Horvátországban miként zajlik!

vitorlás bérlés Horvátország

Hajózási szokások Horvátországban

Horvátország büszkélkedhet a világ egyik legfejlettebb Charter infrastruktúrájával és legtöbb bérlehető yachtjával világszerte. Pulától egészen Dubrovnikig összesen több, mint 3000 bérelhető vitorlás hajó (pl.: Beneteau Oceanis 38.1, Dufour 382, Dufour 412, Dufour 460, Dufour 512, Dufour 56 Exclusive, Jeanneau Sun Odyssey 449), katamarán (pl.: Bali 4.0, Bali 4.5, Lagoon 400, Lagoon 450, Lagoon 560, Lagoon 620, Fountaine Pajot modellek), motoros yacht és Luxus yacht (pl.: Sea Ray modellek) áll a hajóbérlők rendelkezésére. Ráadásul ha rendesen körülnéz az ember, a horvátországi vitorlás és motoros hajókat a legjobb áron lehet elvinni!Indulási kikötők:


Hajó bérlés Horvátország Északi kikötőkből:

Rovinj, Vrsar, Opatija, Pula, Krk- Punat, Mali Losinj (avagy Mali Lošinj)

Észak – Horvátországban található a legkevesebb bérlehető hajó az Adrián. Nagyrészük egytestű vitorlás, de Katamarán bérlésre például csak Pula és KRK – Punat részről van lehetősége.

Hajók bérlése Horvátország „Közép” kikötőkből

Vir, Zadar (Marina Zadar), Sukosan,Biograd, Murter (Murter Jezera), Tisno, Pirovac,Tribunj, Vodice Zaton, Skradin, Sibenik, Primosten, Rogoznica, Trogir, Seget donji, Kastela, Split (Marina Split), Omis, Solta-Rogac,

Közép Dalmáciában a Kornátok régiójában Zadar, Sukosan és Biograd kikötőjéből a leggyakoribb a hajóbérlés. A legújabb vitorlások mellett számos bérelhető motoros hajó és katamarán is áll a vendégek szolgálatára.

Murter, Primosten, Sibenik és Rogoznica kikötői a legnépszerűbb mindazon nyaralni vágyók körében akik a hajóbérlést tenger -en választják kikapcsolódásul Sibenik térségéből.

Bérlés Horvátország Déli kikötőkből
Baska Voda, Makarska, Dubrovnik

A Délebbi régióból legszebb és legjobb infrastruktúrával rendelkező város egyértelműen Dubrovnik.
A Hajóbérlés és Katamarán bérlés és Motoros hajóbérlés Dubrovnikból picit nehézkesebb ugyanis, a bérelhető yachtok száma lényegesen kevesebb, mint az északabbi kikötőkben.

Bérelhető hajók Horvátországban

hajóbérlés adria

Horvátország büszkélkedhet a világ egyik legfejlettebb Charter infrastruktúrájával és legtöbb bérlehető yachtjával világszerte. Pulától egészen Dubrovnikig összesen több, mint 3000 bérelhető vitorlás hajó, katamarán, motoros yacht és Luxus yacht áll a hajóbérlők rendelkezésére A Horvát Charter Yacht kínálatnak mintegy 60%-át teszik ki a bérelhető vitorlások és 2017-re 20%-ra emelkedett a bérelhető Katamaránok száma. A Bérlehető motoros hajók és yachtok, a magas üzemanyag fogyasztás és a kisebb befogadóképesség miatt kevésbé népszerűbbek a hajóbérlők körében, de számuk így is eléri a teljes adriai yacht charter flotta mintegy 15%-át. A maradék 5%-ba a bérelhető Luxus Yachtok és Guletek tartják, amelyek exkluzivitásukkal egyedi szolgáltatásaikkal próbálják elnyerni a hajóbérlés iránt érdeklődők figyelmét.

Hajóink bérlése Horvátország Északi kikötőkből: Rovinj, Vrsar, Opatija, Pula, Krk- Punat, Mali Losinj Észak – Horvátországban található a legkevesebb bérlehető hajó az Adrián. Nagyrészük egytestű vitorlás, katamarán bérlésre például csak Pula és KRK – Punat részről van lehetőség. Hajóbérlés „Közép” Horvátországi kikötőkből Vir, Zadar, Sukosan,Biograd, Murter, Tisno, Pirovac,Tribunj, Vodice, Skradin, Sibenik, Primosten, Rogoznica, Trogir, Seget donji, Kastela, Split, Solta-Rogac, Hvar Közép Dalmáciában a Kornátok régiójában Zadar, Sukosan és Biograd kikötőjéből a leggyakoribb a hajóbérlés. Fejlett infrastruktúra a kikötőkben, a városkák falai között pedig kiváló éttermek és hangulatos bárok várják a vendégeket áprilistól egészen Október végéig. A legújabb vitorlások mellett számos bérelhető motoros hajók illetve 38 – 60 láb közötti katamaránok is áll a vendégek rendelkezésére igény esetén képzett személyzettel. A Zadari régiót elhagyva Murter, Primosten, Sibenik és Rogoznica kikötőinek hajóbérlési kínálataiból érdemes választani, ha az útvonal a hajófoglalás pillanatában még nem eldöntött, hisz ezen térségből mind a Zadari régió, mind pedig Trogir – Split – Hvar városai elérhetőek. Hajóink kibérlés Horvátország Déli kikötőkből Baska Voda, Makarska, Slano, Dubrovnik A Délebbi régió legszebb és legjobb infrastruktúrával rendelkező városa egyértelműen Dubrovnik. Az éttermek, boltok és különböző szolgáltatások tarifái 10%- 20% -al magasabbak, mint a közép Dalmáciai területeken, de ennek ellenére tavasztól őszig az ország talán leglátogatottabb városa. Hajóbérlés, Katamarán, Vitorlás valamint motorcsónak bérlés szezonja Dubrovnikban már Április elején elkezdődik és nem ritka, hogy még Novemberben is szelik a habokat a hajózás szerelmesei. A Dubrovniki marina lehetőségei korlátozottak, így főszezonban sosincs elegendő bérelhető hajót, annak ellenére, hogy a hajóbérleti vitorlás bérlés Horvátország díjak, jóval magasabbak, mint Sukosan, vagy Biograd kikötőiben. Annak sem kell csüggednie, aki az általa preferált időpontban itt nem talál számára megfelelő hajót, ugyanis a 30km-re található Slano kikötője is évről évre bővülő hajóbérlési kínálattal büszkélkedhet. A vitorlázás Horvátországban így nem ütközik semmilyen akadályba.


Bár akciós kínálatunkat nem tudja megtekinteni, mert akciós ajánlataink nincsenek, de olyan bérelhető hajóink, melyek kedvező áron vehetők igénybe, annál inkább. Tulajdonképpen csak egyetlen pillanat kell ahhoz, hogy a valaki rábökjön az oldalon lévő ’HAJÓKERESÉS’ gombjára, hogy aztán pár perc alatt – egy e-mail cím és némi személy adat megadása után – a bérlés Horvátországban máris megoldottnak legyen tekinthető; a foglalás vagy elektronikusan, vagy telefonon tud megtörténni. (A Fix Yachting hétvégén is hívható!) Nem kell tengeri hajóvezetéshez szükséges tengeri hajóvezetői tanfolyam ahhoz, hogy a dalmátoknál hajózni tudjon az, aki ott nyaral! (Egy gumicsónak Horvátországban sem feltétlenül elegendő.) Az Önnek megfelelő személyre szabott ajánlatunkat aztán vagy elfogadja, vagy nem. Nem bíztatjuk arra hogy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot, mi ugyanis a minél hatékonyabb kommunikációban hiszünk – így ha részletes keresés után sem találja, amire kíváncsi, fedezze fel, tekintse meg a jobb alsó sarokban lévő chatablakot, ahol bátran kérdezhet! Legyen az úti célja a mesés Dalmácia, melyhez most itt vannak a számításba jöhető hajók! Mindegy, hogy Önnek a vitorlázás az Adrián kapitánnyal, vitorlásbérlés Horvátországban, vagy gumicsónak bérlés Horvátországban az, ami kell, vagy netán másfajta vízi élmény: a Fix Yachtingnál megtalálhatja! Ne feledje: bár a hajóbérlés Adria last minute is megvalósulhat, jobb előre tervezni!

Az oldalon található információk mind tájékoztató jellegűek! Aktuális tájékoztatás kapcsolat oldalon illetve chaten. 


Kérjen kedvezményes ajánlatot!