Gulet bérlés


A Guletek tradicionális török bárkák mintájára épült nagy méretű charter hajók, amelyek arra lettek kialakítva, hogy 10- 50 ember számára biztosítsák a tökéletes nyaraláshoz szükséges életteret.

A guletek legnagyobb része fából készült 2 árbocos „hotel hajó”, amely 10- 20 vendég befogadására alkalmas. A vendégek számára kényelmes kabinok biztosítják a komfort érzetet, a 2-4 fős személyzet ajánlataiban pedig félpanziós ás all inclusive ellátás egyaránt megtalálható. A fa építésnek köszönhetően a belső kialakítás legtöbbször megőrzi az eredeti színvilágot és a politúrozott bútorokat, amelyek különös hangulattal és harmóniával járulnak hozzá a tökéletes kikapcsolódáshoz.

A gulet bérlések árai magasabbak a normál charter hajók bérleti díjainál, a hajók mérete és
rendelkezésre álló személyzet extra szolgáltatásai miatt a nyárin időszakban minimum 800€/fő körüli költséggel kell kalkulálni, de ez az ár magasabb kategóriájú hajók esetében a többszöröse is lehet.

A gulet bérlés nagyobb létszámú minimum 10 fős baráti csoportoknak, vagy céges utaknak lehet a
legoptimálisabb, hisz sokkal több vendég befogadására alkalmasak, mint a normál charter hajók és mindemellett igénybevehetőek a már a hotelekben is megszokott szolgáltatások.

Személyre szabott árajánlat 24 órán belül!
Az oldal használatával elfogadom az adatvételmi irányelveket!
Rendben