Dubrovnik Montenegró túra


Dubrovnik hajóbérlés szempontjából a legdélebbi hajóátvételi lehetőség Horvátországban. Kikötője a Dubrovniki ACI Marina jelenleg az egyetlen Yacht charter kikötő a városban, de 2019-től a Marina Frappa is megnyitja kapuit, ahol szintén nem csak privát yachtok, hanem bérelhető vitorlások , katamaránok , és motoros hajók is várják majd a Dubrovniki hajóbérlés iránt érdeklődőket.

Dubrovnik Horvátország egyik legszebb és legfelkapottabb városa, saját repülőterének köszönhetően nagyon népszerű nem csak az európai, hanem a tengerentúli utazók körében is.

Hajóbérlés katamarán bérlés szezonja Dubrovnikból a kedvező éghajlati viszonyoknak köszönhetően Áprilistól egészen Novemberig tart.

Nyári hónapok

Észak felé indulva Otok Miljet Korcula szigeteit kényelmesen behajózhatjuk egy hét alatt, de ennél sokkal népszerűbb a Montenegrói útvonal, amikor a Catvat- i kötelező kijelentkezést követően meglátogathatjuk Budva Tivat és Kotor városkáit is.

Montenegróban már előszezonban Május környékén sem ritka a 30fok feletti hűmérséklet, amely kiváló lehetőséget teremt egy nagyon alacsony költségvetésű tavaszi nyaralásnak, hisz ebben az időszakban a dubrovniki hajóbérlések árai 50%-al alacsonyabbak, mint a nyári hónapokban.

Személyre szabott árajánlat 24 órán belül!
Az oldal használatával elfogadom az adatvételmi irányelveket!
Rendben