Katamarán bérlés

Katamaránok bérlését azon kedves ügyfeleinknek ajánljuk, akik inkább a kényelemet és szórakozást részesítik előnybe, mintsem a vitorlázás nyújtotta élményeket.

A katamaránok dupla olyan szélesek, mint az egytestű hajók, fedélzetük és „cockpit” részük kialakítása elsősorban a kényelmet és a tökéletes pihenés lehetőségét szolgálja a normál vitorlás hajóknál megszokott praktikum helyett.. Merülésük legtöbbször 1m körül van amely lehetőséget nyújt a sekélyebb területeken való hajózásra.

Alapvető különbség, hogy a hálókabinok és fürdőszobák a hét hajótestben helyezkednek el, míg a nappali és a konyha, lépcsőzés nélkül közvetlenül a fedélzetre nyílik, megnyújtva ezzel az életteret.

Katamaránok bérlését különösen ajánlanánk kisgyermekes családok figyelmébe, ugyanis a többtestű hajók sokkal stabilabbak, mint a normál vitorlások és számos gyártó cég a kisgyermekes családok érdekében a hagyományos fedélzetről nyíló „Skipper” kabint egybenyitotta az orrkabinnal lehetőséget adva ezzel a kisgyermekek komfortos felügyeletére.

Amennyiben  már megtalálta a világ azon pontját ahol katamaránt szeretne bérelni, vagy esetleg már konkrét hajótípussal kapcsolatban lenne kérdése kérem vegye fel Velünk a kapcsolatot,  kérje ki tanácsadóink véleményét annak érdekében, hogy az Ön igényeihez árérték arányban a legmegfelelőbb hajót tudjuk ajánlani.

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

Online Ajánlatkérés