Hajóbérlés

Vitorlás hajó berlese

Vitorlások

28- 60 láb között álnak az Ön rendelkezésére bérelheto vitorlások a világ bármely tengerén. Ezen vitorlás hajók, Yachtok bérléséhez elegendo a B kategóriás hajóvezeto engedély, amelyet bárki 16. életévét betöltött személy megszerezheti a Fix Yachting által szervezett hajóvezetoi tanfolyamokon. Amennyiben nem rendelkezne megfelelo képesítéssel, de mégis szeretné nyaralását, szabadidejét egy hajó fedélzetén eltölteni, a világ bármely pontján professzionális hajóvezetot „Skippert” biztosítunk Önnek.

Katamaránok

36 – 50 láb között bérelheto Katamaránok a világ bármely tengerén, Bérlésükhöz elegendo a B kategóriás hajóvezeto engedély, amelyet bárki 16. életévét betöltött személy megszerezhet a Fix Yachting által szervezett hajóvezetoi tanfolyamokon. Amennyiben Valaki nem rendelkezne megfelelo képesítéssel térítés ellenében kapitányt biztosítunk vagy lehetoséget nyújtunk a szükséges jogosítvány megszerzéséhez. A Katamaránok dupla hajótestüknek köszönhetoen kétszer olyan szélesek, mint az egytestu vitorlás hajók, hatalmas életteret és kimagasló komfortérzetet és stabilitást nyújtva ezzel a nyaralni, pihenni vágyóknak.


Katamarán berlese
motorcsonak kep

Motorcsónakok

Motorcsónak bérlését azon ügyfeleinknek ajánljuk elsosorban, akik nem szeretnének a hajón lakni, pusztán néhány napot szeretnének hajókázni strandok, esetleg szigetek között. Jelentos különbség a motoroshajókal szemben, hogy nem rendelkeznek sem hálókabinnal, sem pedig konyhával, és üzemanyag fogyasztásuk is jelenosen kevesebb.


Motoros Hajók

25 – 50 láb közötti bérelhető motoroshajó világszerte. Bérlésükhöz elegendo a B kategóriás hajóvezeto engedély, amelyet bárki 16. életévét betöltött személy megszerezhet a Fix Yachting által szervezett hajóvezetoi tanfolyamokon. Jelentos különbég a vitorlásokhoz képest motoroshajó motorjának teljesítménye, és üzemanyag fogyasztása. motoroshajó teljesítménye elérheti akár a több ezer lóerot is, azonban hajóbérlés elott érdemes pontos információkat szerezi az üzemanyag fogyasztás adatairól, hiszen ezen hajótípusok üzemanyag felhasználása mérettol és teljesítménytol függoen 40l és 300l között mozog óránként.


Motoros Yacht kep

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

Online Ajánlatkérés