Törökország

 


Notice: Undefined variable: pageTitle in /home/kugjhgqc/public_html/wp-content/themes/fy2017/widgets/widget-kereso.php on line 81


Hajóbérlés Törökország!

Törökország egy mágikus ország egyik lábával Európában másikkal Ázsiában. Kulturális hagyományai évezredekre nyúlik vissza, amelynek köszönhetően számos látnivalóval és építészeti csodával találkozhatnak, mindazok, akik Törökországi hajóbérlés mellett döntenek.

hajóbérlés törökországHajóbérlések turnusváltása Törökországban:
Az elmúlt évek politikai és demográfiai változásai komoly károkat okoztak a térség turizmusának, így a Törökországi hajóbérlések száma is jelentősen visszaesett.
A Yacht Charterek váltása Európa többi országához hasonlóan Törökországban is elvileg szombatonként történik, azonban a visszaesett kereslet miatt a hajóbérlések könnyebben igazíthatóak az egyedi igényekhez, mint Európa más országaiban.

Bérelhető hajók Törökországban:
A turizmus visszaesésével a Törökországban bérelhető hajók száma is csökkent.
Számos charter cég inkább az adriai vizekre telepített át flottájának egy részét különösen a Törökországban bérelhető katamaránok száma csökkent drasztikusan. A kereslet csökkenésével egyenese arányosan csökkentek a hajóbérleti díjak is, Törökországban a vitorlás bérlések és katamarán bérlések árai jelenleg 20%- 30%-al a Horvátországi díjak alatt maradnak. Napjainkban a Törökországi hajóbérlések árai a legalacsonyabbak a világon, a kedvező árú repülőjegyeknek köszönhetően már főszezonban akár 400€/Fő költségből a legújabb hajókkal vitorlázhatjuk körbe a török partokat. A Luxus Yacht bérlés Törökországban nagyon népszerű, számtalan Gulet típusú hajó kínál all inclusve ellátást egyedi szolgáltatásokat a pihenni vágyóknak.

törökország hajóbérlés

A Gulet bérlések árai jóval magasabbak, mint a normál charter hajóké, de bizonyos hajótípusok akár 20- 30 vendég befogadására is alkalmasak.

Hajóbérlés Törökországi kikötőkből:
Marmaris, Fethiye, Göcek, Bodrum, Orhaniye, Izmir

Hajóbérlés Marmaris, Göcek és Bodrum kikötőiből a leggyakoribb, fejlett infrastruktúra, jól karbantartott hajók várják a vendégeket Márciustól Novemberig. A legnépszerűbb kikötők Marmarisban találhatók, a bérelhető hajók többsége 45láb körüli vitorlás, de a környéken a bérelhető Guletek is várják a hajózni vágyókat.

KÉRDÉSED VAN?

Segítünk a döntésben!

Hajó választás

Melyik lenne a legkomfortosabb?
Megéri a drágábbat választani?

Útvonalterv

Merre menjünk? Hol tudunk kikötni?

Szolgáltatások a Te kényelmedért

Hajóvezető, Szakács, Reptéri transzfer

Szórakozás, felejthetetlen élmény

Bérelhető a hajóhoz Jet-Ski, Vizisi, Wakebord, "Banán" vagy akár horgász felszerelés is

KERESD ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT!

Hétfő-Péntek: 8.00 - 21.00 | Szombat-Vasárnap: 12.00 - 20.00

+36 30 931 3727

Hívj minket! Várjuk kérdéseid!

info@fix-yachting.com

Írj nekünk levelet! Hamarosan válaszolunk

AJÁNLATKÉRÉS

AKCIÓS ÁR: 2390 EUR 2868 EUR

Horvátország / Primosten

3 fo

Hajó átvétel: 2016.08.02.

Hajó leadás: 2016.08.09.

Érdekel

AKCIÓS ÁR: 2390 EUR 2868 EUR

Horvátország / Primosten

3 fo

Hajó átvétel: 2016.08.02.

Hajó leadás: 2016.08.09.

Érdekel

AKCIÓS ÁR: 2390 EUR 2868 EUR

Horvátország / Primosten

3 fo

Hajó átvétel: 2016.08.02.

Hajó leadás: 2016.08.09.

Érdekel

AKCIÓS ÁR: 2390 EUR 2868 EUR

Horvátország / Primosten

Horvátország / Primosten

Horvátország / Primosten

Horvátország / Primosten

Érdekel

Spanyolország

Hajóbérlés Spanyolország

Hajóbérlés SpanyolországA Spanyolországban Európa két talán legnépszerűbb szigetcsoportja a Baleár szigetek és a Kanári szigetek. A Baleár szigetcsoport a földközi tengeri nyugati medencéjében található és négy fő szigetből áll: Mallorca, Ibiza, Menorca és Formentera.

Hajóbérlés Spanyolországi kikötőiből:
Kanári szigetek marokkó partjaitól kb 200km-re, Az Atlanti Óceánon található szigetcsoport, amely 7 részből áll. Tenerife, Gran Canaria, Lanzerotte, Fuerteventura, La Palma, La Gomera, El Hierro
Mind a Baleár szigetek mind pedig a Kanári Szigetek számtalan hajóbérlési lehetőséget kínálnak mindazoknak, akik pihenésüket egy hajó fedélzetén kívánják tölteni. A Baleár szigeteken a hajóbérlés Mallorca és Ibiza szigeteiről a leggyakoribbak, ennek egyik oka, hogy a legtöbb légitársaság főszezonban gyakorta indít járatokat Európa nagyvárosaiból.

Hajbérlés Mallorca, Ibiza kikötőiből:
Hajóbérlés Mallorca szigetén a Puerto de Palma kikötőjéből a legegyszerűbb, amely a Földközi Tenger egyik legnagyobb dokkja. 8 marinából áll, ahol több ezer hajó fordul meg hétről- hétre. A hajók nagyrésze privát yacht, de több, mint száz bérelhető Vitorlás, bérelhető Katamarán és bérelhető Motoros hajó várja a hajóbérlés iránt érdeklődőket.
Ibizai hajóbérlés a fiatalabb korosztály körében népszerű inkább. Ibizia a szórakozni vágyók szigete. A nyári időszakban a hét minden napjára tartogatnak a helyi szórakozóhelyek és bárok bulizási lehetőséget az ide látogatóknak. Az Ibizai katamarán bérlések iránt nagyon nagy az érdeklődés, hisz a hatalmas élettér nagyobb komfortot nyújt mindazoknak, akiket nem a vitorlázás sport értéke, hanem inkább a yachtok nyújtotta kényelmet részesítik előnyben.

Spanyolország Hajóbérlés Hajbérlés a Kanári szigetek kikötőiből:
A kanári szigetek azon kevés helyek közé tartozik a világon, ahol Januártól Decemberig lehetőségünk van vitorlást bérlésre és Katamarán Bérlésre. Hajóbérlés a Kanári szigeteken rengeteg olyan kalandvágyó hajóst vonz, akik szeretnék kipróbálni vitorlázó tudásukat óceáni körülmények között. A Gran Canaria szigetén található Las Palmas kikötője az egyik leghíresebb a térségben, minden év Novemberében innen indul az ARC Atlanti Óceánt átszelő vitorlás verseny, amelyek keretein belül több száz vitorlás hajózik el St Luciáig. A szigetre nem csak az ARC miatt látogatnak el a vitorlázók, Hajóbérlés Gran Canaria szigetről népszerű mindazon vitorlázók körében, akik az körbe szeretnék hajózni a Kanári szigeteket.

Mindazon hajósok, akik nem a Las Palmasi kikötőt részesítik előnyben, esetleg az aktuális repülőjegy árat túl magasnak tartják Gran Canariára, általában a közeli szigeteken próbálnak megfelelő hajót találni. Hajóbérlés Tenerife illetve Hajóbérlés Lazerotte szigetéről egyaránt kiváló bázis lehet mindazoknak, akik a Kanári szigeteket térségében szeretnének vitorlázni.

Olaszország

Hajóbérlés Olaszország – Szicília, Szardínia

hajóbérlés olaszországSokaknak legelőször a pizza és a spagetti és jut eszébe, amikor megpillantja az olasz zászlót, azonban a hajózni vágyók körében a hajóbérlés, katamarán bérlés Olaszországban ugyanolyan közkedvelt kikapcsolódás, mint másnak a Trevi Kút csobogása Róma szívében. A hajóbérlési szezon már Március elején elkezdődik és a délebbi területeken Nápoly, Szardínia vagy Szicília kikötőiből akár még Decemberben is találni bérelhető vitorlást vagy motoros yachtot. Az olaszok nem csak az autógyáraikról, hanem a hajógyárakról is messze földön híresek, prémium minőségű exkluzív yachtokat gyártanak többek között az Azimut és Feretti üzemeiben.

Hajóbérlések turnusváltása Olaszországban:
A Yacht Charter turnusváltások Európa többi hajósparadicsomához hasonlóan Olaszországban is a szombati napra vannak ütemezve. Előszezonban Május végéig, utószezonban pedig Október elejétől van lehetőség szombattól eltérő időpontban átvenni illetve leadni a bérelt hajót, de 10napos hajóbérlés Olaszország esetén akár a nyári időszakban is találni bérelhető hajót, katamaránt akár Szicíliából vagy Szardínia szigetéről is.

Bérelhető Hajók Olaszországban
Olaszországból ajánlják a legtöbb bérlehető hajót Európában, Horvátország és Görögország után. A legtöbb bérlehető katamarán, főként Lagoon és Fountai Pajot Szicíliában találjuk, de szép számmal találunk hajókat Toscana és Nápoly környékén is. Az olaszok a hajóvezetői engedélyek elfogadása tekintetében elég szigorúak, érdemes minden hajóbérlés előtt leellenőriztetni, hogy az adott hajós jogosítvány érvényes-e a bérelni kívánt hajóra.

olaszország hajóbérlésLehetséges indulási kikötők Olaszországban:
• Trieszt, Trapani , Toscana, Róma, Nápoly, Campania, Szicília, Szadínia

Hajóbérlés, katamarán bérlés Szicíliában általában az Olaszországba vitorlázni vágyok első választása. Mindazok, akik szeretik a nyüzsgő kis városokat, dél- olasz emelkedett hangulatot és a homokos tengerpartokat általában először a szicíliai vitorlázással kezdik a mesés Olasz tengerpart behajózását. A második legkedveltebb úti cél, Szardínia szigete. Hajóbérlés Katamarán bérlés Szardínia szigetén az északi kikötőkből a leggyakoribb, de a déli területeken Cagliari vagy Carloforte kikötőiben is találunk szép számmal bérelhető hajókat.

Montenegró

Hajóbérlés Montenegró

Hajóbérlés MontenegróMontenegro az Adria legdélebbi Yacht Charter paradicsoma. A Hajóbérlések Montenegróban a kedvező éghajlati adottságok miatt már Márciusban elkezdődnek és még Novemberre is viszonylag magas a hajófoglalás iránt érdeklődők száma. Hajóbérlés a Kotori öbölből, az egyedülálló természeti adottságok és a tengervíz magasabb hőmérséklete miatt az egyik legnépszerűbb választás hajósok körében. Európa többi országához képest viszonylag kevés a bérelhető hajók száma Montenegróban, az infrastruktúra kialakítása is inkább a luxus szolgáltatások iránt érdeklődőket vonzza, de mindez az árak színvonalában, csak elvétve mutatkozik meg.

 

Hajóbérlések turnusváltása Montenegróban

A bérlehető hajók Montenegróban is általában szombatonként cserélnek vendéget. Maga a hajóbérlési szezon néhány héttel hosszabb, mint Horvátországban, ezért a 10napos yacht charterekre egyre több tulajdonos biztosít lehetőséget némi felár ellenében. A hajóbérlők 90%-a repülővel érkezik Montenegróba, ezért bármelyik reptérről biztosított a transzfer lehetősége, az üzemeltető cégek pedig a szolgáltatások színvonalának megtartása érdekében igyekeznek a hajóátvételi időpontokat a minél jobban az ügyfelek érkezésének idejéhez igazítani. A bérelhető katamaránok száma elenyésző Montenegróban, ebből kifolyólag a katamarán bérlés iránt érdeklődőknek már minimum fél évvel a tervezett indulás előtt érdemes lefoglalni a preferált hajót. Természetesen a legtöbben a hagyományos vitorlás bérlés iránt érdeklődnek, de a Luxus Yacht bérlések száma is jelentősen megugrott az elmúlt években, Montenegróban.

Montenegró HajóbérlésHajóbérlés Montenegró Kikötőiből:
Ahogyan az Adriai flották bővülnek, úgy szép számmal gyarapszik a bérelhető hajók száma Montenegróban is. Kotor, Tivat, Bar, Budva a legfelkapottabb charter kikötők, melyek folyamatosan fejlesztik szolgáltatásaik színvonalát és évről évre több vitorlázót látnak vendégül.

Karib Szigetek

Hajóbérlés Karib Szigetek

Az egzotikus tájak szerelmeseinek egy életre szóló élmény lehet egy karib szigeteki hajózás amely már a helyi hotelek díjszabásival megegyező áron is elérhető. Hajóbérlés a Karib szigeteken évről évre népszerűbb mindazon nyaralni vágyók körében, akik szívesebben töltik téli szabadságukat, karácsonyi pihenésüket a tengerparton, mint a havas hegycsúcsok közelében.

Hajóbérlések turnusváltása a Karib szigeteken:
A hajóbérlési szezon Általában November végétől Májusig tart a Karib térségben, a köztes időszakban Június végétől Októberig gyakoriak a hatalmas viharok, nyár végétől pedig a hurrikánok.

A karin térségben a legtöbb esetben nem ragaszkodnak a szombati turnusváltáshoz, a hajóbérlések dátumát a bérlők könnyedén igazíthatják a repülőjáratok csatlakozásaihoz. Vitorlás bérlések és katamarán bérlések időtartama a Karib szigeteken minimum egy hét, de a legnépszerűbbek a 10napos és két hetes yacht charterek.

Bérelhető hajók a Karib térségben
Kétséget kizáróan a legnépszerűbb a katamarán bérlés a Karib szigeteken. A bérelhető hajók 80% katamarán, mert alacsony merülésük miatt jobban használhatóak a sekélyebb vizeken.

Térségek:

BVI – Britis Virgin Island
A British Virgin szigetek túlzás nélkül a világ egyik legszebb szigetcsoportja. Hajóbérlés a British Virgin szigeteken nagyon népszerű a Karib térégbe látogatók körében. A szigetek mindössze néhány mérföldes távolságra vannak egymástól, amelynek köszönhetően senki nincs rákényszerülve a hosszú és kimerítő túrákhoz a nyaralása alatt. Természetesen az alacsony merülés és óriási élettér miatt a Katamarán Bérlés a lekedveltebb a British Virgin szigeteken is. Több száz bérlehető hajó áll itt a hajósok rendelkezésére, de az egyedül álló természeti adottságokból fakadó kimagasló kereslet miatt az árak 10%- 20%- al magasabbak, mint a Karib térség más részein.

Saint Marteen
Guadaloupe
Martinique
St Lucia
St Vincente & Grenadine
Grenada

Horvátország

Hajóbérlés Horvátország – Vitorlás bérlés Horvátország

hajóbérlés HorvátországHorvátország közelsége és változatos tengerpartjai miatt vonzó úti cél a pihenni vágyók számára. Az ország természeti kincseken kívül kulturális látnivalókkal is büszkélkedhet, bármely vidékre is utazunk. Magyarországról csupán 5-6 órás autókázást követően elérhetjük Horvátország tengerpartját ahol több mint 3000 bérelhető hajó közül válogathatunk Észak Isztriától egészen Dubrovnikig.

Hajóbérlések turnusváltása Horvátországban:

Horvátországban is, csak úgy, mint Európa többi régiójában, a hajóbérlések „Yacht Charterek” váltása főszezonban szinte mindig Szombatonként történik. Ez a metódus gyakorlatilag az iparág elterjedésének kezdetétől, a 90-es évek közepétől változatlan. Természetesen kivételek mindig vannak, ezért amennyiben valakinek nincs ideje egy teljes hétre hajót bérelni, érdemes ajánlatot kérni 3-4 napos horvátországi hajóbérlésre is. Az ilyen jellegű úgynevezett „törthetes” hajóbérlési lehetőségeket előszezonban Áprilistól Június elejéig, utószezonban pedig Szeptember közepétől November elejéig, legtöbbször Szombat délutántól kedd délutánig esetleg Kedd délutántól szombat reggelig tartó periódusokban van lehetőség. Mint minden turisztikai iparágban a hajózásban is élhetünk a last minute hajófoglalás lehetőségével, de erre a kitűzött indulási időpontot megelőzően legkorábban 10nappal érdemes ajánlatot kérni.

Hajózási szokások Horvátországban

Horvátország büszkélkedhet a világ egyik legfejlettebb Charter infrastruktúrájával és legtöbb bérlehető yachtjával világszerte. Pulától egészen Dubrovnikig összesen több, mint 3000 bérelhető vitorlás hajó, katamarán, motoros yacht és Luxus yacht áll a hajóbérlők rendelkezésére.

vitorlás bérlés HorvátországA Horvát Charter Yacht kínálatnak mintegy 60%-át teszik ki a bérelhető vitorlások és 2017-re 20%-ra emelkedett a bérelhető Katamaránok száma. A Bérlehető motoros hajók és yachtok, a magas üzemanyag fogyasztás és a kisebb befogadóképesség miatt kevésbé népszerűbbek a hajóbérlők körében, de számuk így is eléri a teljes adriai yacht charter flotta mintegy 15%-át. A maradék 5%-ba a bérelhető Luxus Yachtok és Guletek tartják, amelyek exkluzivitásukkal egyedi szolgáltatásaikkal próbálják elnyerni a hajóbérlés iránt érdeklődők figyelmét.

Indulási kikötők:

Hajóbérlés Horvátország Északi kikötőkből:

Rovinj, Vrsar, Opatija, Pula, Krk- Punat, Mali Losinj

Észak – Horvátországban található a legkevesebb bérlehető hajó az Adrián. Nagyrészük egytestű vitorlás, de Katamarán bérlésre például csak Pula és KRK – Punat részről van lehetősége.

Hajóbérlés Horvátország „Közép” kikötőkből

Vir, Zadar, Sukosan,Biograd, Murter, Tisno, Pirovac,Tribunj, Vodice, Skradin, Sibenik, Primosten, Rogoznica, Trogir, Seget donji, Kastela, Split, Solta-Rogac,

Közép Dalmáciában a Kornátok régiójában Zadar, Sukosan és Biograd kikötőjéből a leggyakoribb a hajóbérlés. A legújabb vitorlások mellett számos bérelhető motoros hajó és katamarán is áll a vendégek szolgálatára.

Murter, Primosten, Sibenik és Rogoznica kikötői a legnépszerűbb mindazon nyaralni vágyók körében akik a hajóbérlést választják kikapcsolódásul Sibenik térségéből.

Hajóbérlés Horvátország Déli kikötőkből
Baska Voda, Makarska, Dubrovnik

A Délebbi régióból legszebb és legjobb infrastruktúrával rendelkező város egyértelműen Dubrovnik.
A Hajóbérlés és Katamarán bérlés és Motoros hajóbérlés Dubrovnikból picit nehézkesebb ugyanis, a bérelhető yachtok száma lényegesen kevesebb, mint az északabbi kikötőkben.

Görögország

Hajóbérlés Görögország!

hajóbérlés görögországGörögország területének mintegy 20%-át gyönyörű szigetvilág alkotja, amely változatos kirándulási lehetőséget biztosít az arra hajózóknak. Hajóbérlés Görögország Márciustól November lehetséges, több mint 60 üzemeltető cég flottájából válogathatnak az érdeklődők a bérelhető vitorlások és motoros yachtok között.

Természetesen a Katamarán bérlésre van a legnagyobb érdeklődés Görögországban is a vitorlázók körében, szinte minden kikötőben találni bérelhető katamaránt 38lábtól egészen 50lábig

Hajóbérlések turnusváltása Görögországban:
Horvátországhoz hasonlóan Görögországban is a Yacht Charter periódusok szombattól szombatig tartanak. Elő és utószezonban van lehetőség 3-4 napos hajbérlésre is, de a szigetek közötti nagyobb távolságok miatt Görögországban inkább a 10napos hajóbérlésre van nagyobb igény.

 

Bérelhető hajók Görögországban:
A Görögországban bérelhető vitorlások, motoros hajók és katamaránok egyaránt bérelhetően mind az Európában is elfogadott hajóvezetői engedélyekkel, de a Görögországi hajóbérlések esetén a kaucióbiztosításokon felül néhány száz eurós depositot szinte mindenhol kérnek.

görögország hajóbérlésLehetséges Indulási kikötők Görögország:
Athen, Kos, Lefkas, Corfu, Skiatos Kefalonia, Lavrion, Mykonos, Preveza, Paros, Rhodos, Nikiti, Halkidiki, Kavala, Santorini, Volos, Kylliny, Skpelos, Zakhyntos

A Hajóbérlés Görögország legegyszerűbb módja, ha Athéból választjuk ki a megfelelő vitorlást, katamaránt netán motoros yachtot. A teljes Görögországi yacht charter flotta kb fele az Atheni Alimos Marinából bérelhető. Ez Európa egyik legnagyobb kikötője ahol a bérelhető vitorlások, katamaránok és motoros hajók száma meghaladja az 1000-et

Amennyiben a görög szigeteket valamelyikéről szeretnénk hajót bérelni, érdemes a tervezett indulási időpont előtt legalább fél évvel lefoglalni a mind a hajót, mind pedig a megfelelő repülőjáratot, ugyanis a szigetekre szombatonként csak jóval kevesebb járat érkezik, mint a nagyvárosokba, ez pedig jelentősen megnövelheti egy vitorlás túra költségeit.

Franciaország

Hajóbérlés Franciaország

hajóbérlés franciaországFranciaország a Charter hajók hazája. Jeanneau, Lagoon, Dufour, Bali, Bennetau… csak néhány a legnépszerűbb francia hajó gyártók közül. Franciaország Földközi tengeri oldalán fekszik a Riviéra, amely Európa legszebb és egyik legdrágább térsége, különleges ételekkel és a világ legfinomabb boraival találkozhatnak az arra hajózók.

Hajóbérlések turnusváltása Franciaországban:
Akárcsak Európa többi országában, Franciaországban is a Yacht Charterek turnusváltása szombatinként történik. A hajóbérlési szezon Márciusban kezdődik és általában November közepéig tart. Franciaország ország északi, Atlanti Óceán felöli oldalán lényegesebben kevesebb bérelhető vitorlás hajót és bérelhető katamaránt találni, mint a Földközi tengeri oldalán.

Bérelhető Hajók Franciaországban
Franciaország a Európa egyik legmagasabb árfekvésű régiója a hajóbérlés tekintetében. A helyi vállalkozók gasztronómiai különlegességekkel és a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal, sikerrel nyerték el a tehetősebb vendégek érdeklődését, amelynek eredményeképp a Franciaországi hajóbérleti díjak is jóval magasabbak, mint Európa más régióiban. Mindazok, akik Franciaországban Vitorlás bérlés és Katamarán bérlés iránt érdeklődnek, legtöbbször hazai gyártmányú hajókkal találkozhatnak a térségben. A Lagoon katamaránok dominanciája nem meglepő, hisz a gyártó típusai világszerte piacvezető szerepben vannak a kategóriában. Franciaországban bérelhető vitorlások között a Dufour és Jeanneau típusokból találunk a legtöbbet, de természetesen az alacsonyabb árkategóriában megtaláljuk a Bavariákat is.

franciaország hajóbérlésHajóbérlés Franciaországi kikötőkből:
Marseille, Bormes Les Mimosas, Pin Rolland, Hyeres, Toulon, Saint Tropez, Cannes, Ajaccio, Grimaud, St. Malo, La Trinite Sur Mer, La Rochelle, Propriano

A hajóbérlés és Katamarán bérlés Corsica szigetéről egész évben nagyon népszerű ugyanis kalandvágyó, túrázó hajósok, könnyedén áthajózhatnak a Fölközi tenger második legnagyobb szigetére, Szardíniára ahol, a dél- Itáliai vendégszeretet és világszerte ismert konyha feledteti a vendégekkel a hétköznapok fáradalmait.

Mindazoknak, akik a hajóbérlést vagy yacht bérlést a Francia Riviéráról tervezik, érdemes hosszú hónapokkal a tervezett indulás előtt lefoglalni a megfelelő vitorlást, motoros hajót vagy katamaránt ugyanis a nyugati turisták kereslete nagyon felnyomja a hajóárakat az indulás előtti pillanatokra. A Francia Riviéráról leggyakoribb a hajóbérlés Saint Tropez kikötőjéből, de számos bérelhető vitorlás és katamaránt is találunk Le Lavandou és Bormes-les-Mimosas valamint Grimaud marináiban.

Azori-szigetek

Hajóbérlés Azori-szigetek!

hajóbérlés azori szigetekAz Azori-szigeteket felfedezését hivatalosan Goncalo Velho portugál hajóskapitány nevéhez kötik, már a Mediciek által készített térképeken is feltűnnek a szigetek, amely a portugál partokhoz kapcsolódó szigetcsoport az óceánban. Az Atlanti Óceánt áthajózók kedvelt
állomása ez a szigetcsoport, amely infrastruktúrájának köszönhetően ideális pihenőhely az
erre hajzóknak.

Az Azori szigetek legnépszerűbb kikötője Horta. 1986-ban avatták fel és mára már több, mint 300 hajó befogadására képes. Nem csak turisztikai központ, hanem gyakran a
vitorlásversenyek résztvevőinek is megállóhelyet nyújt.

Hajóbérlések Turnusváltása az Azori szigeteken:
Az Azori szigeteken a hajóbérlések, csak úgy mint Európa más részei Szombattól – Szombatig tartanak. A szezon Áprilistól Októberig tart, de az időjárás a hajózást egész évben lehetővé teszi. A szigetek közel vannak egymáshoz is a One Way túrák is kedveltek a hajósok körében.

azori szigetek hajóbérlésHajóbérlés az Azori Szigetek kikötőiből:
Sao Miguel – (Ponta Delgada), Faial- (Horta), Terceira (Angra do Heroismo)

Az Azori szigeteken sajnos nagyon kevés bérelhető hajó van, motoros hajó bérlésre és
katamarán bérlésre 2017- egyáltalán nem is volt lehetőség.

Amerikai Egyesült Államok

Az Amerikai Egyesült Államokra elsősorban nem
úgy gondolunk, hogy hajózási terület, pedig akik a
vidék e felfedezési módját választják, egész
biztos, hogy maradandó élménnyel fognak haza
térni.