+36 30 931 3727
Kívánság lista

Kívánságlistám

A kívánságlista még üres.
A hajók adatlapján, a hajó neve melletti ikonra kattintva tud hozzáadni ehhez a listához.
Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hajóbérlés Montenegró


Hajóbérlés Montenegró

Hajóbérlés MontenegróMontenegro az Adria legdélebbi Yacht Charter paradicsoma. A Hajóbérlések Montenegróban a kedvező éghajlati adottságok miatt már Márciusban elkezdődnek és még Novemberre is viszonylag magas a hajófoglalás iránt érdeklődők száma. Hajóbérlés a Kotori öbölből, az egyedülálló természeti adottságok és a tengervíz magasabb hőmérséklete miatt az egyik legnépszerűbb választás hajósok körében. Európa többi országához képest viszonylag kevés a bérelhető hajók száma Montenegróban, az infrastruktúra kialakítása is inkább a luxus szolgáltatások iránt érdeklődőket vonzza, de mindez az árak színvonalában, csak elvétve mutatkozik meg.

Hajóbérlések turnusváltása Montenegróban

A bérlehető hajók Montenegróban is általában szombatonként cserélnek vendéget. Maga a hajóbérlési szezon néhány héttel hosszabb, mint Horvátországban, ezért a 10napos yacht charterekre egyre több tulajdonos biztosít lehetőséget némi felár ellenében. A hajóbérlők 90%-a repülővel érkezik Montenegróba, ezért bármelyik reptérről biztosított a transzfer lehetősége, az üzemeltető cégek pedig a szolgáltatások színvonalának megtartása érdekében igyekeznek a hajóátvételi időpontokat a minél jobban az ügyfelek érkezésének idejéhez igazítani. A bérelhető katamaránok száma elenyésző Montenegróban, ebből kifolyólag a katamarán bérlés iránt érdeklődőknek már minimum fél évvel a tervezett indulás előtt érdemes lefoglalni a preferált hajót. Természetesen a legtöbben a hagyományos vitorlás bérlés iránt érdeklődnek, de a Luxus Yacht bérlések száma is jelentősen megugrott az elmúlt években, Montenegróban.

Montenegró Hajóbérlés Hajóbérlés Montenegró Kikötőiből:
Ahogyan az Adriai flották bővülnek, úgy szép számmal gyarapszik a bérelhető hajók száma Montenegróban is. Kotor, Tivat, Bar, Budva a legfelkapottabb charter kikötők, melyek folyamatosan fejlesztik szolgáltatásaik színvonalát és évről évre több vitorlázót látnak vendégül.

Kérjen kedvezményes ajánlatot!

Ajánlatkérés