HAJÓBÉRLÉS KARIB-SZIGETEK


Hajóbérlés Karib Szigetek

Az egzotikus tájak szerelmeseinek egy életre szóló élmény lehet egy karib szigeteki hajózás amely már a helyi hotelek díjszabásival megegyező áron is elérhető. Hajóbérlés a Karib szigeteken évről évre népszerűbb mindazon nyaralni vágyók körében, akik szívesebben töltik téli szabadságukat, karácsonyi pihenésüket a tengerparton, mint a havas hegycsúcsok közelében.

Hajóbérlések turnusváltása a Karib szigeteken:
A hajóbérlési szezon Általában November végétől Májusig tart a Karib térségben, a köztes időszakban Június végétől Októberig gyakoriak a hatalmas viharok, nyár végétől pedig a hurrikánok.

A karin térségben a legtöbb esetben nem ragaszkodnak a szombati turnusváltáshoz, a hajóbérlések dátumát a bérlők könnyedén igazíthatják a repülőjáratok csatlakozásaihoz. Vitorlás bérlések és katamarán bérlések időtartama a Karib szigeteken minimum egy hét, de a legnépszerűbbek a 10napos és két hetes yacht charterek.

Bérelhető hajók a Karib térségben
Kétséget kizáróan a legnépszerűbb a katamarán bérlés a Karib szigeteken. A bérelhető hajók 80% katamarán, mert alacsony merülésük miatt jobban használhatóak a sekélyebb vizeken.

Térségek:

BVI – Britis Virgin Island
A British Virgin szigetek túlzás nélkül a világ egyik legszebb szigetcsoportja. Hajóbérlés a British Virgin szigeteken nagyon népszerű a Karib térégbe látogatók körében. A szigetek mindössze néhány mérföldes távolságra vannak egymástól, amelynek köszönhetően senki nincs rákényszerülve a hosszú és kimerítő túrákhoz a nyaralása alatt. Természetesen az alacsony merülés és óriási élettér miatt a Katamarán Bérlés a lekedveltebb a British Virgin szigeteken is. Több száz bérlehető hajó áll itt a hajósok rendelkezésére, de az egyedül álló természeti adottságokból fakadó kimagasló kereslet miatt az árak 10%- 20%- al magasabbak, mint a Karib térség más részein.

Saint Marteen
Guadaloupe
Martinique
St Lucia
St Vincente & Grenadine
Grenada

AJÁNLATKÉRÉS