Bázis kikötők

bazis-kikotok

Tekintse át a báziskikötőinket!

Válassza ki a világ azon pontját ahonnan legszívesebben bérelne hajót és mi segítünk Önnek megtalálni az igényeihez legmegfelelőbb megoldást.

Kínálatunkban az világszerte megtalálja azon kikötőket, ( Marinákat), amelyek infrastruktúrájukat tekintve felkészültek a hajóbérlők fogadására, a szükséges technikai felkészültség mellett az elvárható higéniai és biztonsági elvárásoknak is megfelelnek.

Amennyiben világ valamely távolabbi pontján szeretne hajót bérelni, vagy csak az utazási procedúrát szeretné leegyszerűsíteni, partnereink kedvezményes áron biztosítják Önnek a repülőtéri transzfert vagy akár a hajó élelmiszer való feltöltését is, annak érdekében, hogy a kikapcsolódás problémamentesen indulhasson.

Franciaország

A francia riviéra gyönyörű tájai mindenkit elvarázsolnak, akik a vitorlázás mellett a kultúrális célpontokat is szem előtt tartják. Nyüzsgő élet, luxus, kellemes hangulat, ami várja az ide látogatókat.

Franciaország éghajlatát az óceáni és mediterrán hatások befolyásolják legerősebben. Az ország túlnyomó részének éghajlata enyhe telű óceáni, a tengerpartoktól távolabbi területeken azonban a kontinentális éghajlat sajátosságai is megjelennek. A földközi-tengeri partvidék éghajlata jellemzően mediterrán, ugyanakkor a magasabb hegyvidékeken, így elsősorban az alpi területeken változatos magashegységi éghajlat alakul ki.

A Franciaországba látogatók tehát egész évben igen eltérő időjárással találkozhatnak az ország különböző részein.

További részletek.

Görögország

A számtalan szigete 4  nagyobb területre osztható, melyek:

  • Ión-tenger (Korfu, Lefkas, Ithaka)
  • Saronic-öböl (Athén környéke)
  • Kykládok (Santorini, Mykonos…)
  • Dodekanisi-szigetek (Rodosz)

Az ország területén két fő éghajlati típus fordul elő, a magas hegyvidékek és a keleti.

További részletek

Horvátország

Az ország adottságai lévén a legkedveltebb európai hajózási terület. Isztriától Dubrovnikig számtalan sziget, jól felszerelt kikötő, hangulatos dalmát város és halászfalu várja a vitorlázni, nyaralni vágyókat.

További részletek »

Karibi szigetek

A karibi-térség csodálatos charter paradicsom, ahol mind a nyugalomra, a karibi hangulat megtapasztalására, mind az aktív kikapcsolódásra vágyók megtalálják számításukat. Több száz felejthetetlen sziget.

További részletek »

Kuba

Kuba az elmúlt években megnyitotta kapuit és kikötőit a külföldiek számára. Az egyedülálló tengeri élővilág páratlan. A jellegzetes karibi hangulat, salsa, rum, szivar, mindez egy hajó fedélzetén…

További részletek »

Olaszország

Olaszország egyre népszerűbb a vitorlázók körében. Toszkána, Nápolyi-öböl, Szardínia, Szicília, (Eoli) Lipari-szigetek, rengeteg felejthetetlen látnivalót és élményt nyújt a hajózást kedvelőknek.

További részletek »

Seychelles-szigetek

A Seychelles-szigetek Kelet-Afrika közelében a trópusi égövben fekszik. Egész évben hajózható, a napi napsütéses órák száma megközelítőleg hét. A Világ legtöbbet fotózott földi paradicsoma.

További részletek »

Spanyolország

Mallorca nem csak a nyaralók kedvelt üdülőhelye, de a hajózók, vitorlázók is kezdik felfedezni. A karnyújtásnyira lévő Ibiza pedig a buli szinonímája.

További részletek »

Tahiti

Tahiti és Francia Polinézia területén a klíma trópusi, két évszak van, a csapadékos és a száraz szezon. A térségben általában erős szél fúj, az időjárás egész évben kellemes, és alkalmas a vitorlázásra.

További részletek »

Törökország

Tagolt partvonala ideális a sporthajósok és a nyaralók számára. A városok és a kisebb települések egyaránt nagyon hangulatosak. A térség lakói kedvesek, vendégszeretők és (!!!) szeretik a magyarokat!

További részletek »

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

Online Ajánlatkérés