Hajóbérlés kapitánnyal

Szeretné átélni a hajózás élményét, de nincs képesítése?

Béreljen hajót, hajóvezetővel és tegye gondtalanná nyaralásának minden pillanatát!

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek aki gondtalan, problémamentes nyaralásra vágyik a világ valamely tengerén.

Kerülje el a zsúfolt szállodák nyüzsgését, a fürdőzőkkel telt strandok kényelmetlenségét és töltse szabadságát egy vízen úszó luxus apartman fedélzetén.

Hogyan tervezzük meg a hajózásunkat?
 

  • Az úgynevezett Yacht Charter iparágban a turnusváltások főszezonban túlnyomórészt szombati napokon vannak. Első és legfontosabb lépésként tehát ki kell választanunk a számunkra legkedvezőbb periódust. 
  • Határozzuk meg a legénység létszámát és annak megfelelően válasszuk ki a hajó típusát, méretét. Ez különösen fontos, hisz egy hajózás összköltségei csak akkor tudnak versengeni egy átlag apartman áraival, ha bérleti díjon kívül felmerült kiadások, mint például kikötőhelyi díj, üzemanyag költség eloszlanak a legénység tagjai között. 
  • Döntsük el, mely ország felségvizein szeretnénk hajózni. Nézzük meg az Adott régión belül az összes lehetőséget. Amennyiben nincs konkrét úti célunk vagy útvonaltervünk, érdemes megnézni az összes lehetőséget, hisz az üzemeltető cégek árai között akár több száz Eurós különbségek is előfordulhatnak. 

 
Milyen költséggel jár egy hajózás?

A hajóbérleti díjak természetesen, mint minden turisztikai területen az időponttól függvényében változnak.

Amennyiben a legénység valamely tagja, már rendelkezik kapitányi képesítéssel, megfelelő számú legénység esetén, Májusban már 80- 100€/Fő áron hozzá lehet jutni egy kényelmes hajóhoz.

Milyen extra költségekre lehet számítani hajózás közben:

Minden bázison kötelező költség az úgynevezett „Bázis költség” illetve a Kaució, valamint az idegenforgalmi adó.

A Bázis költségek általában 100€- 200€ közötti plusz kiadást jelentenek, hajónként

A Kaució összege 1000€ – 3000€ közötti összeg hajónként, hajómérettől függően, amely természetesen csak károkozás esetén, a károkozás mértékétől függően kerül megterhelésre.

Amennyiben a legénység valamely okból nem szeretne ekkora összeget lettbe helyezni, a kaució előzetes biztosításával helyettesíteni a letétbehelyezést.

Üdülőhelyi Illeték:

Horvátországban 1€/Fő/éj

Üzemanyag:

A vitorlás hajók motorjai 6l-8l fogyasztással üzemelnek óránként.

Átlagban a nyaralók napi 20liter üzemanyagot használnak el, amely hetente 20-25€ költséget jelentenek fejenként.

Kikötőhelyi díjak:

A kikötőhelyi díjak szintén nagyban függenek a hajó méretétől, de átlagban egy 8- 10fős hajó esetében 50€ – 80€ költséget jelent éjszakánként.

Ezen kiadás teljes egészében megspórolható, ha valamely legénység úgynevezett „Csillag túrát” egész héten a bázis kikötőt használja. A hajók általában egész éves bérlettel rendelkezek a báziskikötőkben, így ennek használata a vendégek számára is ingyenes

Akció szabad időpontok erejéig:

Egyhetes Adriai Vitorlázás Júliusban vagy Augusztusban, hajóvezetővel már 300€/Fő áron! (8Fő esetén)

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

Online Ajánlatkérés